Antena 3 CNN Actualitate Cum putea DIICOT să o salveze pe Alexandra Măceșanu

Cum putea DIICOT să o salveze pe Alexandra Măceșanu

Cum putea DIICOT să o salveze pe Alexandra Măceșanu
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    06 Aug 2019   •   15:35

Ancheta din dosarul Caracal a scos la iveală că procurorul DIICOT care avea în lucru cazul de dispariţie al Luizei avea la dosar o fotografie cu maşina lui Gheorghe Dincă, imaginea fiind folosită pentru identificarea lui Dincă, după uciderea Alexandrei.

„De regulă, căutarea unui proprietar al unei maşini se face după număr de înmatriculare sau după şasiu, existând, însă, posibilitatea să se facă în sistem şi căutări după marca, modelul şi culoarea maşinii. E complicat să faci aşa ceva. Sunt multe filtre de aplicat. Nu zic că nu se poate. Se poate face ceva de genul ăsta, dar va da toate maşinile înmatriculate în judeţul respectiv. Acolo, se poate vedea pe fiecare localitate în parte. Spre exemplu, eu scot dintr-un judeţ o listă de 50 de autoturisme, din care 10 sunt din localitatea X. Tu poţi să îţi alegi localitatea”, a explicat directorul DRPCIV, Florin Cătană.

Sursa: adevarul.ro

Citiți și:

Avocatul familiei Luizei, după ce a vizitat casa lui Gheorghe Dincă: „Miroase a cadavru peste tot. Și din pământ iese mirosul”

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close