Antena 3 CNN Actualitate Cum rezistă Elena Udrea în AREST

Cum rezistă Elena Udrea în AREST

Cum rezistă Elena Udrea în AREST
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Feb 2015   •   17:14

Elena Udrea rezistă bine în arestul Poliţiei, spune avocatul acesteia, Marius Striblea, care adaugă că motivul este acela că ea ştie că procurorii nu au dovezi pentru acuzaţiile aduse. 

 
"Dacă îţi dai seamna că ai greşit undeva, probabil că poţi să cazi la un moment dat", spune apărătorul fostului ministru, potrivit ziarulring.ro

Udrea are în continuare un tonus puternic, a mai spus apărătorul fostei şefe PMP.
 
"Probabil că pentru faptul că ştie că nu există probe în susţinerea celor spuse de procurori, doamna Udrea rezistă mai bine. Dar e în funcţie şi de cum te simţi. Dacă îţi simţi sufletul împăcat, curat, nu ai de ce să nu fii optimist. Dacă îţi dai seamna că ai greşit undeva, probabil că poţi să cazi la un moment dat", a declarat apărătorul lui Udrea, Marius Striblea.

 


 
Decizia judecătorilor nu este însă definitivă şi a fost contestată deja de avocaţii Elenei Udrea. Însă pe Udrea o aşteaptă audieri şi în celelalte dosare de la DNA, iar procurorii spun că au probe grele împotriva ei. 

Potrivit DNA, Elena Udrea a fost reţinută pentru trei fapte de trafic de influenţă - în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestea, în legătură cu derularea contractului e-România şi în legătură cu pretinderea şi primirea a 500.000 de euro -, precum şi pentru spălare de bani.
 
Citiţi şi De ce ZÂMBEŞTE Udrea cu cătuşele la mâini şi REPETĂ gestul făcut la nas. Psihologii îi "citesc" mişcările
 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea arest
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa, ajunge în România!
x close