Antena 3 CNN Actualitate Cum s-a schimbat Gheorghe Dincă după şase luni în spatele gratiilor - VIDEO

Cum s-a schimbat Gheorghe Dincă după şase luni în spatele gratiilor - VIDEO

Antena 3 a difuzat imagini cu Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor care au zguduit România. Încătuşat şi cu un aspect neîngrijit, Gheorghe Dincă a apărut schimbat la reaudierea de astăzi, după şase luni pe care le-a petrecut în spatele gratiilor.

Cum s-a schimbat Gheorghe Dincă după şase luni în spatele gratiilor - VIDEO
de Iulia Orgo    |    09 Ian 2020   •   10:24

Zi decisivă pentru dosarul Caracal. Gheorghe Dincă va fi audiat din nou de procurorii DIICOT, la cererea sa, după ce s-a răzgândit şi a declarat că nu a ucis-o pe Luiza Melencu.

Roxana Ciucă, reporterul care s-a ocupat de cazul Caracal l-a văzut pe Gheorghe Dincă îndeaproape şi l-a întrebat dacă a omorât-o sau nu pe Luiza Melencu.

''Ca o surpriză, cei de la Arestul Central şi mascaţii care l-au adus aici la Direcţia de Investigarea Criminalităţii Organizate şi Terorism, pe Gheorghe Dincă l-au scos cu faţa. Dacă până acum era mereu adus pe intrarea din spate şi era văzut câteva secunde, acum Gheorghe Dincă a intrat pe prima poartă.

A albit tot, era îmbrăcat în aceeaşi geacă albastră cu care era şi ieri. A şi cerut haine groase de acasă, a cerut căciulă, fular şi mănuşi de iarnă. Avea nişte documente în braţe şi s-a uitat fix spre noi, reporterii prezenţi aici. Momentul acesta este cel care va schimba întru-totul dosarul Caracal. Aflăm astăzi care este adevărul, dacă Gheorghe Dincă s-a hotărât într-adevăr să spună după şase luni în care el a susţinut că le-a omorât pe cele două fete'', a spus Roxana Ciucă.

Cum s-a schimbat Gheorghe Dincă după şase luni în spatele gratiilor - VIDEO

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă socat criminal arest imagini
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close