Iulia Orgo

 • Actualitate
  27 Iul, 19:20
  Imagini incredibile au fost surprinse într-o localitate din judeţul Galaţi. Zeci de oameni au uitat de măsurile de distanţare fizică şi s-au înghesuit la o întrunire religioasă care a avut loc în curtea unui localnic. Oamenii au stat umăr la umăr şi au ignorat orice măsură impusă de distanţare. Surprinzător este că şi primarul localităţii a luat parte la această slujbă. Organizatorul slujbei a fost amendat cu 15.000 de lei şi cei care au participat, cu câte 2.500 de lei
  aglomeratie extrema in curtea unui localnic din galati doamne scapa ne ca pierim amin

  Aglomeraţie extremă în curtea unui localnic din Galaţi: ''Doamne, scapă-ne că pierim. Amin!''

 • Timp liber
  25 Iul, 23:40
  Iulia Nagy de la 24 IT are o veste bună pentru cei care îşi petrec mult timp în mediul online şi care folosesc aplicaţiile de mesagerie. Noi emoticoane le vor sta la dispoziţie, printre acestea fiind şi ilustraţii inspirate din vremurile pe care le trăim. ''Sunt nişte chipuri de bărbat şi de femeie cu faţa parţial acoperită'', a spus Iulia Nagy.
  cum iti faci mesajele mai amuzante

  Cum arată noile emoticoane lansate în contextul pandemiei de COVID-19

 • Actualitate
  24 Iul, 14:30
  Un nou cod galben de ploi, vijelii şi grindină a intrat în vigoare la ora 12. De mâine însă revine căldura iar pe alocuri, temperaturile se vor apropia în weekend de pragul de caniculă. Meterologul Alina Şerban a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre vremea instabilă care predomină în majoritatea zonelor, dar şi despre temperaturile ridicate care se vor înregistra
  cod galben de ploi vijelii si grindina cum va fi vremea in weekend

  Cod galben de ploi, vijelii şi grindină! De când ne vom afla sub influenţa unei mase de aer tropical

 • Actualitate
  23 Iul, 16:31
  Alexandru Cumpănaşu a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3, despre nedreptăţile la care a asistat neputinicios în tot acest timp. La un an de la răpirea adolescentei de 17 ani, Alexandru Cumănaşu a spus că s-au făcut mai multe nedreptăţi despre felul în care s-a gestionat cazul care a şocat o ţară întreagă.
  cumpanasu la un an de la disparitia nepoatei sale suntem intr o zona de nedreptate crunta

  Exclusiv! Ce a declarat Alexandru Cumpănaşu la un an de la dispariţia nepoatei sale

 • Life
  22 Iul, 07:30
  Regizorul Silviu Radu lansează peste câteva zile un documentar dedicat unuia dintre cei mai mari actori români. Constantin Codrescu, o voce inconfundabilă a teatrului şi a filmului românesc şi un talent care a cucerit generaţii în filme ca ''Moara cu noroc'' sau ''Trandafirul galben''. Scriitorul Siviu Radu a fost profund impresionat de destinul marelui actor şi de poveştile neştiute din viaţa lui.
  regizorul silviu radu va realiza un documentar despre un renumit actor

  Regizorul Silviu Radu va realiza un documentar despre un renumit actor

 • Actualitate
  21 Iul, 12:46
  A fost nuntă cu peste 300 de invitaţi pentru fiul unui consilier local din Roşierii de Vede, în ciuda restricţiilor impuse de autorităţi. Din imaginile surprinse de către participanţi, se vede clar că nu s-a respectat vreo măsură de protecţie în timpul petrecerii fastuoase. Cu toate acestea, organizatorul a scăpat ieftin şi a fost amendat cu 3.000 de lei.
  nunta fastuoasa in plina pandemie cu peste 300 de invitati

  Nuntă fastuoasă în plină pandemie! La petrecere au fost invitaţi 300 de oameni, printre care şi oameni politici

 • Actualitate
  21 Iul, 11:20
  ANAF operează o reorganizare internă şi are şi un plan pe un an de reluare a activităţiii normale, în contextul crizei generate de COVID 19. Digitalizarea este pe primul loc, iar ANAF vrea să utilizeze în viitor cât mai multe dintre tehnologiile online, introduse în ultimele luni şi să promoveze în rândul angajaţilor săi, telemunca. Mirela Călugăreanu, preşedinta ANAF, a fost invitata lui Daniel Apostol în cadrul rubricii ''Jurnalul de economie''.
  exclusiv cum se reorganizeaza anaf in pandemie

  Mirela Călugăreanu, preşedinta ANAF, despre cum se reorganizează instituţia în pandemie

 • Sănătate
  20 Iul, 15:40
  Că bronzul afectează pielea nu mai este de mult timp un secret. Tocmai de aceea, medicii caută soluţii. Lygia Alexandrescu, specialist în nutriţie, ne recomandă astăzi o serie de alimente care contribuie la obţinerea unui bronz frumos.
  ce mancam vara pentru un bronz frumos

  Ce mâncăm vara pentru un bronz frumos

 • Life
  20 Iul, 14:55
  Temperaturile ridicate reprezintă un risc major pentru animalele de companie, mai ales dacă sunt uitate sub razele soarelui. Indiferent dacă vorbim despre câini sau pisici, acestea au nevoie de umbră şi multă apă proaspătă. Altfel, pot face chiar şi infarct. Potrivit statisticilor, sute de animale mor anual din cauză că sunt lăsate în maşină în plin soare.
  ingrijirea animalelor pe timp de canicula

  Îngrijirea animalelor pe timp de caniculă

x close