Antena 3 Actualitate Avertismentul lansat de Elena Mateescu, directorul ANM: 'Vremea deosebit de instabilă va continua!'

Avertismentul lansat de Elena Mateescu, directorul ANM: 'Vremea deosebit de instabilă va continua!'

de Iulia Orgo    |    17 Iun 2020   •   20:00
Avertismentul lansat de Elena Mateescu, directorul ANM: 'Vremea deosebit de instabilă va continua!'
Sursa foto: Hepta

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), Elena Mateescu, a intervenit în direct prin telefon la Antena 3, unde a anunţat că, ''avertizarea meteorologică de cod galben a fost prelungită până sâmbătă dimineaţa la ora 10, vizând cea mai mare parte a ţării''.

''Ne aşteaptă în continuare o vreme deosebit de instabilă, pentru că dacă codul portocaliu va expira în această seară la ora 23, fiind valabil pentru aproape toată ţara, respectiv Crişana, Maramureş, Transilvania, Banat, local în Oltenia, Muntenia şi Molodova. Zone în care vorbim de averse torenţiale ce vor acumula canităţi de apă de peste 40 l/mp, pe arii restrânse 50-80 l/mp.

Avertizarea meteorologică de cod galben a fost prelungită până sâmbătă dimineaţa la ora 10, vizând cea mai mare parte a ţării, în continoare de perioade de instabilitate atmosferică tempera accentuată.

Mâine dimineaţă vom actualiza în continuare alertele meteorologice generale, aşa cum o facem conform fluxului operaţional, în continuare, cel puţin până în jurul datei de 24 iunie'', a spus Elena Mateescu, director ANM.

×
Subiecte în articol: vremea

România Inteligentă

 

 

Şcoala cu 300 de panouri solare care a devenit independentă energetic

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close