Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Camen Brumă le oferă sfaturi celor care stau acasă: ''Mişcarea trebuie să facă parte din igiena noastră personală, aşa cum este spălatul pe dinţi!''

Camen Brumă le oferă sfaturi celor care stau acasă: ''Mişcarea trebuie să facă parte din igiena noastră personală, aşa cum este spălatul pe dinţi!''

Carmen Brumă a vorbit la Antena 3, despre cum reuşeşte să se menţină în formă şi le-a oferit celor care stau acasă o serie sfaturi preţioase.

Camen Brumă le oferă sfaturi celor care stau acasă: ''Mişcarea trebuie să facă parte din igiena noastră personală, aşa cum este spălatul pe dinţi!''
Sursa foto: facebook.com/carmenbrumaoficia
de Iulia Orgo    |    01 Mai 2020   •   13:38

Carmen Brumă spune că este foarte important, ca în această perioadă să nu fim tentaţi să mâncăm din cauza stresului şi să mâncăm, doar atunci când intervine senzaţia de foame. Cel mai important sfat pe care l-a dat celor care stau acasă în această perioadă, este să facă mişcare.

''E important să nu mănânci din cauza emoţiilor, ci să mănânci din motive care au legătură cu senzaţia de foame. În această perioadă suntem tentaţi să mâncăm din cauza anxietăţii, de teamă, de frică, de stres, de supărare, de îngrijorare, iar lucrurile astea nu ne fac bine nici pe termen scurt, nici pe termen lung, pentru că se traduc în kilograme acumulate, iar o îngrăşare în această perioadă, nu are cum să îţi facă bine.

Eu de mai multă vreme mă ocup cu conceperea de programe de slăbit şi tranformare corporală pentru publicul larg. Ele se găsesc pe site-ul meu şi sunt mândră de faptul că zeci de mii de oameni urmează programele mele şi au rezultate.

 E important să mănânci doar atunci când îţi este foame şi să păstrezi intervalul orar de cel puţin patru ore între o masă şi alta şi să nu ciuguleşti. Ciugulitul duce automat pe termen lung la îngrăşare.

Să ai grijă să respecţi orarul de trei mese, sau două mese, dacă în perioada asta te trezeşti mai târziu (...) Să ai grijă să incluzi în rutina zilnică, aşa cum incluzi duşul şi spălatul pe dinţi, aşa să fie şi mişcarea.

Pe conturile mele de socializare găsiţi antrenamente pentru acasă, la care nu aveţi nevoie de echipament suplimentar (...) Mişcarea trebuie să facă parte din igiena noastră personală, aşa cum este spălatul pe dinţi!'', a spus Carmen Brumă.

Camen Brumă le oferă sfaturi celor care stau acasă: ''Mişcarea trebuie să facă parte de igiena noastră personală, aşa cum este spălatul pe dinţi!''

 

×
Subiecte în articol: sfaturi miscare Carmen Bruma
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close