Antena 3 CNN Actualitate Gest impresionant făcut de jandarmii din toată ţară! Apelul făcut de autorităţi

Gest impresionant făcut de jandarmii din toată ţară! Apelul făcut de autorităţi

Maraton de donaţii pentru centrele de transfuzii. Peste 1000 de jandarmi din ţară au mers să doneze sânge pe fondul numărului mare de îmbolnăviri şi a rezervelor din ce în ce mai mici din spitale. Jandarmii au oferit tichetele de masă primite bisericilor, pentru a le împărţi familiilor nevoiaşe. Peste 500 de litri de sânge şi-au propus să doneze angajaţii Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Gest impresionant făcut de jandarmii din toată ţară! Apelul făcut de autorităţi
Sursa foto: Jadarmeria Română/Facebook
de Iulia Orgo    |    15 Iul 2020   •   17:40

Jandarmii din toată ţara s-au mobilizat pentru a dona sânge, impresionaţi de apelurile spitalelor care luptă cu o criză acută.

Jandarmeria Română şi-a propus ca pe durata a două zile să colecteze peste 500 de litri de sânge.

Tichetele de masă pe care jandarmii le-au primit vor fi donate familiilor nevoiaşe, prin intermediul Patriarhiei Române.

Autorităţile fac un apel către cetăţeni să doneze sânge şi asigură că în centrele de tranfuzii, nu există niciun pericol de îmbolnăvire, ca urmare a faptului că măsurile de siguranţă şi protecţie sunt respectate.

Mesajul Jandarmeriei pentru cei care vor să doneze

Jandarmeria Română a postat un mesaj pe pagina de Facebook către cei care vor să doneze sânge:

''Donează sânge, salvează o viață!

În ultima perioadă, în spațiul public s-au înmulțit apelurile de implicare voluntară și ajutorare a semenilor aflați în suferință, pentru care un strop de sânge înseamnă salvarea vieții.

Jandarmii sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, iar de această dată ne-am alăturat Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Române, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge.

Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!''

×
Subiecte în articol: jandarmi apel autorităţi
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close