Antena 3 CNN Actualitate Exclusiv! Ce a declarat Alexandru Cumpănaşu la un an de la dispariţia nepoatei sale

Exclusiv! Ce a declarat Alexandru Cumpănaşu la un an de la dispariţia nepoatei sale

Alexandru Cumpănaşu a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3, despre nedreptăţile la care a asistat neputinicios în tot acest timp. La un an de la răpirea adolescentei de 17 ani, Alexandru Cumănaşu a spus că s-au făcut mai multe nedreptăţi despre felul în care s-a gestionat cazul care a şocat o ţară întreagă.

Exclusiv! Ce a declarat Alexandru Cumpănaşu la un an de la dispariţia nepoatei sale
de Iulia Orgo    |    23 Iul 2020   •   16:31

A trecut un an de la răpirea Alexandrei Măceşanu. Ce a urmat cazului Caracal a zguduit România din temelii. Am aflat că înaintea Alexandrei, o altă adolescentă de 17 ani a fost victima lui Gheorghe Dincă, Luiza Melencu.

A fost un an de chinuri si incertitudini pentru familiile celor doua fete. Trupurile neînsufletite nu au fost gasite şi speranta ca adolescentele sunt vii nu le-a părăsit nicio clipă pe mame.

Trimis în judecată pentru crima, Dincă a contestat toate probele din rechizitoriul instrumentat de procurori.

Roxana Ciucă a stat de vorbă cu Alexandru Cumpănaşu despre durere, speranţă, neputinţă, dar mai ales despre nedreptate.

''Nu avem niciun vinovat oficial, decât pe Gheorghe Dincă trimis pentru nişte aiureli, din punctul meu de vedere. Nu avem pedepsiţi pe cei care sunt cu adevărat vinovaţi din instituţiile statului şi sunt din nou în funcţii. Nu o avem pe Alexandra. Nu avem informaţii cât se poate de clare de la instituţiile statului cu privire la ce s-a întâmplat şi fără dubiu. Suntem undea într-o zonă de nedreptate cruntă, pe care eu cred că românii trebuie să o înţeleagă. Familia mea este într-o stare extrem de precară sihic, pentru că ne-am pus speranţa de fiecare dată într-o instituţie, în alta'', a spus Alexandru Cumpănaşu, în exclusivitate pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Alexandru Cumpanasu Caracal
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close