Antena 3 CNN Actualitate Scandal şi teroare într-un cartier rezidenţial din Bragadiru: ''S-a supărat pe noi, ne-a aruncat mesele, băncile şi a spus marş acasă!''

Scandal şi teroare într-un cartier rezidenţial din Bragadiru: ''S-a supărat pe noi, ne-a aruncat mesele, băncile şi a spus marş acasă!''

Mai mulţi locatari ai unui bloc dintr-un cartier rezidenţial al oraşului Bragadiru trăiesc de mai bine de un an un adevărat coşmar. Asta după ce s-a opus să semneze un contract de mentenanţă pe care dezvoltatorul imobiliar l-a impus, spun ei.

Scandal şi teroare într-un cartier rezidenţial din Bragadiru: ''S-a supărat pe noi, ne-a aruncat mesele, băncile şi a spus marş acasă!''
de Iulia Orgo    |    03 Iul 2020   •   20:40

Oamenii au dorit să se organizeze într-o asociaţie de proprietari iar de aici a pornit scandalul. Divergenţele au luat în scurt timp forma unor ameninţări. În cele din urmă, pentru că nu au semnat contractele, locatarii au rămas fără apă potabilă.

Ameninţările s-au transformat în violenţe. O femeie povesteşte că a fost bătută de către dezvoltator pentru că a avut curajul să îl ia la întrebări.

O altă persoana spune că a fost ameninţată de acelasi dezvoltator.

''S-a supărat pe noi, ne-a aruncat mesele, băncile şi a spus marş la voi acasă! M-a înjurat, m-a agresat fizic, verbal, am martori. Am depus plângere la Poliţie chiar în ziua aceea, acum nouă luni de zile'', povesteşte o locatară.

Întrebat dacă doreşte să răspundă acuzaţiilor, dezvoltatorul a refuzat, acuzându-i pe locatari că nu îşi plătesc întreţinerea. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov a anunţat că au fost deschise două dosare penale pentru furtul apometrelor.

Totodată, autorităţile amintesc faptul că bărbatul are o condamnare în prima instanţă pentru fapte de violenţă.

 

×
Subiecte în articol: Bragadiru scandal teroare
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close