Antena 3 CNN Actualitate Rupere de nori deasupra României! Oamenii au rămas înconjuraţi de ape: ''Mă duc să îmi cumpăr o barcă!''

Rupere de nori deasupra României! Oamenii au rămas înconjuraţi de ape: ''Mă duc să îmi cumpăr o barcă!''

Ploaia torenţială de duminică noaptea a făcut prăpăd şi în ţară. Canalizările din Braşov nu au mai făcut faţă cantităţii mari de apă. Şoferii au evitat zonele de pasaj, unde nivelul apei a crescut foarte mult. Circulaţia a fost paralizată şi în Sibiu de ploia abundentă. Zeci de maşini au rămas blocate în apă, iar şoferii au avut nevoie de ajutor ca să îşi continue drumul. Potopul a făcut ravagii şi în Alba-Iulia, unde mai multe gospodării au fost grav afectate, după ce apa a pătruns în case.

Rupere de nori deasupra României! Oamenii au rămas înconjuraţi de ape: ''Mă duc să îmi cumpăr o barcă!''
Sursa foto: Antena 3
de Iulia Orgo    |    20 Iul 2020   •   11:00

O ploaie de aproximativ 20 de minute a inundat zeci de gospodării din Alba-Iulia, pentru a doua oară în mai puţin de 12 ore. Disperaţi, localnicii au cerut ajutorul pompierilor pentru a le scoate apa din case.

Din cauza potopului, şi traficul s-a desfăşurat cu dificutate.

În Sibiu, ploaia puternică a inundat mai multe subsoluri. Oamenii spun că la fiecare rupere de nori, se confruntă cu aceeaşi situaţie.

După zeci de minute de ploaie torenţială, sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă precipitaţiilor şi mai multe străzi din oraş au fost inundate de apă.

''Vrem să ne luăm un costum se scafandru. Aveţi grijă că suntem la Marea Neagă. Maşina e lăsată în parcare, dar nu pot să ajung la ea.

''Mă duc să îmi cumpăr o barcă!'', a spus amuzat un localnic.

În Braşov, ploaia puternică a transformat mai multe străzi în lacuri, iar oraşul a devenit o mică Veneţie. În unele pasaje unde apa era foarte adâncă, şoferii au preferat să se întoarcă din drum.

Citiţi şi: Capitala, paralizată după o ploaie torențială! A plouat în 3 ore cât pentru o lună întreagă

×
Subiecte în articol: ploi rupere de nori inundatii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close