Antena 3 CNN Life Fotografii virale cu cel mai stilat bărbat de culoare! Are sute de costume şi accesorii în cele mai vibrante culori

Fotografii virale cu cel mai stilat bărbat de culoare! Are sute de costume şi accesorii în cele mai vibrante culori

Faceți cunoștință cu James Maina Mwangi, un bărbat din Nairobi, Kenya, care a devenit faimos pentru stil său vestimentar. Bărbatul are sute de ținute în culori vibrante, unicate şi sofisticate pe care le poartă zilnic.

Fotografii virale cu cel mai stilat bărbat de culoare! Are sute de costume şi accesorii în cele mai vibrante culori
Sursa foto: Boredpanda
de Iulia Orgo    |    30 Iul 2020   •   23:33

Se spune că ţinutele pe care alegem să le purtăm ne reprezintă şi ne definesc. Aşadar, stilul joacă un rol foarte important în societate şi trebuie să avem grijă ce vrem să transmitem atunci când purtăm haine.

James Maina Mwangi a devenit celebru în mediul online, unde a uimit cu ţinutele sale atent alese în culori vibrante, de aceeaşi nuanţă.

Acesta a mărturisit într-un interviu pentru BBC, că deține peste 160 de costume, 300 de pălării şi 200 de perechi de pantofi.

Toate acestea sunt pe lângă cămăși, cravate și numeroase alte accesorii, cum ar fi huse pentru telefon, pixuri și ceasuri în tonurile pe care le îndrăgeşte.

James reuşeşte să iasă în evidență în mulțime prin culorile atipice pe care le poartă cu mândrie.

De când a început pandemia, bărbatul din Africa s-a adaptat vremurilor pe care le trăim, iar masca a devenit un accesoriu în plus pentru ţinutele sale, după care toată lumea întoarce capul.

Jamesl Mwangi este un adevărat domn şi susţine că stilul său îl face să devină cel mai elegant bărbat din toată Africa, dacă nu, chiar din lume.

Pasiunea sa pentru modă şi mai ales pentru stilul său unic a făcut ca fotografiile cu el să devină virale şi să atragă multe aprecieri pe reţelele de socializare.

×
Subiecte în articol: africa barbat
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close