Antena 3 CNN Actualitate Cum s-au cunoscut soții Dăncilă, în urmă cu 36 de ani: „Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineață măcănitul rațelor?”

Cum s-au cunoscut soții Dăncilă, în urmă cu 36 de ani: „Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineață măcănitul rațelor?”

Cum s-au cunoscut soții Dăncilă, în urmă cu 36 de ani: „Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineață măcănitul rațelor?”
Sursa foto: Foto: Florentina Fantanaru/ Facebook
22 Noi 2019   •   10:58

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, și soțul acesteia, Cristinel, au povestit cum s-au cunoscut în urmă cu 36 de ani. Fostul premier a rememorat primele clipe în care și-a întâlnit socrii.

Cristinel Dăncilă a spus că i-a fost frică prima dată, când a dus-o acasă, la părinții lui. „Pentru că era fată de la oraș. Și am adus-o cu trenul. Și am luat-o cu căruța de la gară”, a povestit soțul Vioricăi Dăncilă.

Soțul Vioricăi Dăncilă a afirmat că cel mai mult a fost încântat că s-a adaptat condițiilor de la țară.

„În momentul în care a intrat prima dată în curte, tatăl meu a zis... m-a tras deoparte și mi-a zis: „Crezi tu că o să se adapteze aici? Când o auzi mâine dimineață măcănitul rațelor?”. Stai liniștit, tată, că o să vezi că da”, și-a amintit Cristinel Dăncilă.

Citește Și Cel mai mare regret al Vioricăi Dăncilă: „De multe ori mi-am reproșat acest lucru”

 

Continuarea o puteți urmări, vineri, începând cu ora 17:30, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: prezidentiale PSD viorica dancila
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close