Antena 3 CNN Actualitate Cum sa ne mai protejăm copiii? Un bărbat care viola copii şi îi filma în timpul actului sexual a fost prins

Cum sa ne mai protejăm copiii? Un bărbat care viola copii şi îi filma în timpul actului sexual a fost prins

Cum sa ne mai protejăm copiii? Un bărbat care viola copii şi îi filma în timpul actului sexual a fost prins
Sursa foto: foto: cronicadeiasi.ro
29 Feb 2012   •   16:52

Un bărbat de 43 de ani din Timişoara, acuzat că a violat un băiat în vârstă de 9 ani a fost prins de poliţie. Copilul susţine că violatorul l-a şi filmat si i-a dat 30 lei ca să nu povestească ce a păţit. Băiatul în vârstă de 9 ani le-a povestit părinţilor că barbatul l-a acostat pe stradă când se întorcea de la şcoală, apoi l-a dus acasă şi l-a violat. Poliţiştii au ridicat din casa suspectului de viol, două laptopuri, două aparate de fotografiat si mai multe CD-uri.

Drumul spre şcoală s-a transformat într-un coşmar pentru un copil de doar nouă ani din Timişoara. Băieţelul a fost acostat pe stradă de un bărbat care l-a dus la el acasă, unde a întreţinut relaţii sexuale cu el. Mai mult, pedofilul a şi înregistrat scenele.

Părinţii copilului au sesizat poliţia imediat după ce copilul s-a întors acasă şi le-a povestit prin ce a trecut. Le-a spus că un bărbat l-a dus acasă unde şi-a bătut joc de el iar apoi, ca să nu spună ce a păţit, i-a dat 30 de lei.  

Poliţiştii au descins în locuinţa pedofilului de unde au ridicat două laptopuri, două aparate de fotografiat dar şi mai multe cd-uri. El a fost reţinut pe baza de ordonanţă şi urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.




×
Subiecte în articol: pedofil viol fotografii
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close