Antena 3 CNN Actualitate Cum să prejudiciezi statul cu 100.000 de lei din cumpărare de sfoară

Cum să prejudiciezi statul cu 100.000 de lei din cumpărare de sfoară

Cum să prejudiciezi statul cu 100.000 de lei din cumpărare de sfoară
18 Mai 2013   •   19:01
Patru constănţeni, suspectaţi că au achiziţionat mai multe bobine de sfoară de la două firme din Mureş şi Braşov emiţând pentru plata acestora ordine de plată false şi creând un prejudiciu estimat la 100.000 de lei, au fost reţinuţi de poliţişti, informează Poliţia Română, conform Mediafax.
Cei patru suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, complicitate la înşelăciune şi evaziune fiscală. 
În perioada 14 - 16 mai, poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au cercetat activitatea infracţională a patru suspecţi din Constanţa. Cei patru sunt bănuiţi de faptul că, în luna mai a acestui an, au achiziţionat mai multe bobine de sfoară de la două firme din Mureş şi Braşov, emiţând pentru plata acestora ordine de plată false. Prejudiciul adus celor două firme păgubite a fost estimat la 100.000 de lei.
În urma cercetărilor, a reieşit faptul că cei patru suspecţi ar fi contactat firmele păgubite, recomandându-se drept administratorii unor altor firme şi ar fi achiziţionat marfa, emiţând ordine de plată false.    
În baza acestor informaţii, vineri, poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor Constanţa au efectuat mai multe percheziţii, în localităţile Mihail Kogălniceanu şi Pantelimon, în urma cărora prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţilor vătămate.
 

×
Subiecte în articol: prejudiciu mures Brașov
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close