Antena 3 CNN Actualitate Cum se încearcă MUŞAMALIZAREA scandalului Băsescu-Bercea. Probe TRUNCHIATE care incriminau anchetatorii, în instanţă

Cum se încearcă MUŞAMALIZAREA scandalului Băsescu-Bercea. Probe TRUNCHIATE care incriminau anchetatorii, în instanţă

Cum se încearcă MUŞAMALIZAREA scandalului Băsescu-Bercea. Probe TRUNCHIATE care incriminau anchetatorii, în instanţă
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    11 Iul 2015   •   22:43
Mai multe trunchiate care incriminau anchetatori în cazul dosarul Mircea Băsescu-Bercea Mondial au apărut în instanţă, acuză Izaura Anghel, fiica interlopului.
 
Mai exact, Izaura susţine că au dispărut fragmente întregi care trebuai că fie pe înregistrări.
 
Dezvăluirea a fost făcut sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.
 
"Multe vorbe lipsesc din înregistrări. Şi nu este bine. Trebuia să fie toate în acelaşi loc, ca să se vadă că suntem nevinovaţi", a spus Izaura Anghel.
 
Potrivit lui Pavel Abraham, avocatul familiei Anghel, filmul flagrantului - în care s-ar fi văzut că este o relaţie de prietenie între Mircea Băsescu şi procurori - a fost trunchiat de procurori. 
 
S-ar fi ajuns la această tactică, "pentru a ascunde modul bolovănos în care s-a intervenit la un moment dat, ca să se arate că nu s-ar fi intervenit pentru Mircea Băsescu", a spus avocatul Pavel Abraham, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.

VIDEO. Mircea Băsescu recunoaşte că a luat bani să intervină pentru eliberarea lui Bercea Mondial: La mine au ajuns 250.000, mi s-a pus MORMANUL DE DOLARI în braţe. Traian Băsescu ştie

Pe 20 iunie, fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel.

Pe 26 noiembrie, Curtea de Apel Constanţa a decis ca Mircea Băsescu, aflat în arest preventiv din 20 iunie, să fie judecat în arest la domiciliu, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Bercea Mondial. Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul lui Marian Căpăţână, judecat în acelaşi dosar.
 

×
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close