Antena 3 CNN Actualitate Cum va fi vremea în acest weekend. Meteorologii nu au veşti bune

Cum va fi vremea în acest weekend. Meteorologii nu au veşti bune

Cum va fi vremea în acest weekend. Meteorologii nu au veşti bune
Sursa foto: foto: vig foto
19 Aug 2016   •   20:53

PROGNOZA METEO weekend. Sambata, 20 august, vremea se va incalzi, fata de ziua precedenta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade. Mai ales dupa-amiaza vor fi averse si descarcari electrice, local in Oltenia, jumatatea de nord-vest a Munteniei, la deal si la munte, unde izolat, cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de caderi de grindina. In restul tarii, cerul va fi variabil, iar manifestari specifice instabilitatii atmosferice se vor semnala izolat, cu precadere in orele serii. Vantul va fi slab si moderat cu unele intensificari in Delta Dunarii si zona montana inalta, potrivit ANM.

In Capitala, spre seara vor fi posibile ploi de scurta durata si descarcari electrice. Din punct de vedere termic, vremea se va incalzi. MaximA se va situa in jurul valorii de 31 de grade.

La munte, in cursul zilei de sambata si mai ales dupa-amiaza vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in cea mai mare parte a zonei montane. Izolat, cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina.

La mare, vremea se va incalzi fata de ieri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 31 de grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 24 si 26 de grade.

PROGNOZA METEO de weekend. Duminica, vremea va continua sa se incalzeasa. Maximele trec de 30 de grade in cea mai mare parte a tarii si ajung la 34 de grade Giurgiu. Dupa orele amiezii si seara, local la deal si la munte si izolat in restul tarii vor fi averse si descarcari electrice. Izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi posibile caderi de grindina.

In Capitala, vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil si vant slab pana la moderat. Dimineata 18-20 de grade si temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 33 de grade.

PROGNOZA METEO Luni in regiunile extracarpatice vremea va fi in general frumoasa, cu maxime peste 30 de grade pina la 34-35 de grade in sud-est la Calarasi. In restul tarii, temperatura aerului va marca o scadere, mai accentuata in regiunile vestice, maximele vor fi aici intre 23-24 de grade in Dealurile de Vest si 30 de grade la Targu Mures si Brasov. In regiunile vestice iar spre seara si in centrul tarii, la deal si la munte, vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, cantitati de apa mai insemnate si caderi de grindina.

In Bucuresti, vremea va fi predominant insorita. Dimineata 18-20 de grade si temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 34 de grade.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo weekend
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close