Antena 3 CNN Actualitate Curăţenie generală în România: Zeci de voluntari de la o firmă de pază au participat la acţiunea de ecologizare

Curăţenie generală în România: Zeci de voluntari de la o firmă de pază au participat la acţiunea de ecologizare

Curăţenie generală în România: Zeci de voluntari de la o firmă de pază au participat la acţiunea de ecologizare
Sursa foto: Foto: tumblr.com
27 Sep 2011   •   13:03
România a intrat în curăţenie generală. Zeci de voluntari de la o firmă de pază au participat la cea mai amplă acţiune de ecologizare. Patru plaje din Eforie, Olimp şi Neptun, dar şi din jurul lacului Techirghiol s-au strâns sute de saci cu gunoaie.

Convoiul format din maşini de teren a plecat tocmai din Bucureşti, ca să strângă mormanele de gunoaie din judeţul Constanţa aruncate de localnici, dar şi de turişti. Prima oprire: zona lacului Techirghiol.

Înarmaţi cu saci şi mănuşi, agenţii de pază au pornit la atac. Misiunea n-a fost deloc uşoară. Moloz, cauciucuri, sticle, cartoane, tot felul de gunoaie zăceau pe marginea lacului Techirghiol. Un obiectiv turistic protejat prin lege, ignorat complet de constănţeni.

“Anul acesta am venit la Techirghiol pentru că e arie protejată. Vrem să curăţăm lacul şi să-l lăsăm într-o stare cât mai bună”, a declarat Adrian Cocan, director al departamentului de marketing al BGS.

Treizeci de voluntari au strâns, în câteva ore, sute de saci de gunoaie.

Anul trecut, la nivel naţional, acţiunea de curăţenie generală a adunat peste 200.000 de voluntari care au strâns peste 500.000 de saci cu deşeuri.
 

 

 

×
Subiecte în articol: România Voluntari
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close