Antena 3 CNN Actualitate Cursă aeriană București - Dortmund, redirecționată din cauza rafalelor puternice de vânt. Mulți dintre pasageri au suferit atacuri de panică

Cursă aeriană București - Dortmund, redirecționată din cauza rafalelor puternice de vânt. Mulți dintre pasageri au suferit atacuri de panică

O cursă aeriană București - Dortmund a fost redirecționată spre Dusseldorf, din cauza rafalelor extrem de puternice de vânt.

Cursă aeriană București - Dortmund, redirecționată din cauza rafalelor puternice de vânt. Mulți dintre pasageri au suferit atacuri de panică
Sursa foto: Antena 3/ Flight Radar
de Mia Lungu    |    18 Feb 2022   •   18:59

Avionul companiei WizzAir a încercat inițial sa aterizeze, dar se clătita foarte tare așa, că piloții au anulat manevra.

Întreaga experiență a fost atât de terifiantă pentru pasageri încât au fost așteptați de două ambulanțe, pe aeroportul din Dusseldorf, mulți dintre ei suferind de atacuri de panică, a povestit unul dintre călători, pentru Antena 3.

Furtuna Eunice aproape a răsturnat un avion la Heathrow

Presa britanică publică imagini spectaculoase și, în același timp, alarmate cu efectele furtunii Eunice asupra zborurilor pe aeroporturile din Regatul Unit.

Un clip de 40 de secunde surprinde momentul în care o aeronavă British Airways care ratează aterizarea pe aeroportul londonez Heathrow din cauza vânturilor puternice. 

Trenul de aterizare al aparatului aproape că ia contact cu pista, când vântul lateral înclină periculos avionul pe aripa stângă.

Piloții anulează aterizarea, turează motoarele și ridică aparatul pentru a evita un dezastru.

La o tentativă ulterioară, echipajul reușește, în cele din urmă, să pună avionul pe pistă.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close