Antena 3 CNN Actualitate Cutremur în Ministerul de Interne! Șefii Poliției Române s-au întâlnit cu liderii clanului Duduianu

Cutremur în Ministerul de Interne! Șefii Poliției Române s-au întâlnit cu liderii clanului Duduianu

Jurnaliștii de la Adevărul au obținut imaginile care zguduie Ministerul de Interne. Fratele lui Emi Pian, Elvis, s-ar fi întâlnit în noaptea de 8 spre 9 august cu şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, cu şeful Poliţiei Sector 5, Cătălin Păştin, şi cu şeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet.

Cutremur în Ministerul de Interne! Șefii Poliției Române s-au întâlnit cu liderii clanului Duduianu
de Georgiana Adam    |    25 Aug 2020   •   22:56

Fratele interlopului ucis a povestit că în noaptea de 8 spre 9 august șeful Poliției sector 5, Cătălin Păștin, și șeful poliției Capitalei, Bogdan Berechet, ar fi mers acasă la el acasă după miezul nopții.

Cei doi l-au rugat pe Elvis Pian să meargă cu ei la o biserică, acolo unde erau aşteptaţi de şeful Poliţiei Române, Liviu Vasilescu.

Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, l-ar fi rugat pe interlop să îşi scoată fratele decedat din casă, pentru ca Poliţia să nu se facă de râs din pricina faptului că nu a dispus sancţiuni împotriva interlopilor.

Imaginile scandaloase au fost prezentate de jurnalistul Radu Tudor, marți seară, la ediția specială a emisiunii ”Punctul de Întâlnire”.

Cutremur în M.A.I. și în Poliția Română

Nu avem certitudinea clară că ei sunt în acele imagini, a spus jurnalistul Antena 3 Adina Anghelescu. Potrivit ei, ”deocamdată, lucrurile nu sunt lămurite pe deplin”.

Dacă ar fi fost Vasilescu (şeful Poliţiei Române - n.red.) acolo, nu cred că era atât de fraier încât să nu se gândească că la o astfel de întâlnire ar putea fi înregistrat”, a mai spus Adina Anghelescu.

Cum a murit Emi Pian

Emi Pian a murit în noaptea de 3 spre 4 august, în urma unui scandal uriaș. Interlopul a fost executat de un rival pe o stradă din București. Ar fi participat la o partidă de barbut alături de mai mulți interlopi din Capitală, iar la un moment dat, între acesta și alți jucători a izbucnit un scandal.

Cine era liderul clanului Duduianu

Florin Mototolea, cunoscut și ca Emi Pian, era lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România. Anul trecut, în luna septembrie, Emi Pian a fost așteptat cu lăutari, șampanie și artificii la ieșirea din închisoarea Rahova, acolo unde a executat o pedeapsă pentru cămătărie și șantaj. 

Citiți și:

Răsturnare de situație în cazul Emi Pian. Au dispărut înregistrările care trebuiau să facă lumină!

×
Subiecte în articol: Duduianu Emi Pian Elvis Pian
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close