Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație în cazul Emi Pian. Au dispărut înregistrările care trebuiau să facă lumină!

Răsturnare de situație în cazul Emi Pian. Au dispărut înregistrările care trebuiau să facă lumină!

Ancheta în cazul Emi Pian este în impas după ce procurorii au descoperit că înregistrările video care ar fi putut să facă lumină în acest caz nu sunt de găsit. Proprietatul imobilului în care a avut loc partida de barbut care s-a încheiat cu uciderea liderului clanului Duduienilor afirmă că în acea seară camerele nu erau pornite.

Răsturnare de situație în cazul Emi Pian. Au dispărut înregistrările care trebuiau să facă lumină!
de Dan Gabor    |    21 Aug 2020   •   00:16

Se vorbește de activarea unei legii tăcerii specifică mafiei: nu vezi, nu auzi, nu vorbești, în condițiile în care vecinii de pe respectiva stradă susțin că știau de existența camerelor, dar și că în casa respectivă se făcea contrabandă cu țigări.

”Le porneau doar când aveau marfă în casă”, a povestit o localnică, sub protecția anonimatului. Anchetatorii au intrat în posesia unor alte imagini de la o cameră de supraveghere situată la aproximativ 100 metri de locul faptei. Pe acestea se vede cum un bărbat, cel mai probabil Richard Gabriel, e bătut de mai mulți indivizi, probabil din Clanul Duduianu. Din păcate, imaginile sunt neclare așa că fețele celor implicați în altercație nu se văd și îngreunează mult ancheta polițiștilor.

Cei din clanul Duduianu susțin că Richard Gabriel l-a înjunghiat pe Emi Pian după o dispută verbală, iar frații lui au sărit să-l ajute, lovindu-l pe agresor și apoi ducând victima la spital. De cealaltă parte, cei din clanul Rinu susține că a Richard era în legitimă apărare și că a lovit la întâmplare cu cuțitul, deoarece i se pulverizase spray lacrimogen în ochi.

Procurorii iau ambele variante în calcul, drept dovadă atât ucigașul cât și frații lui Emi Pian au fost arestați preventiv. Cei din clanul Duduianu sunt acuzați de tentativă de omor iar tânărul din clanul Rinu de omor calificat.

×
Subiecte în articol: Emi Pian
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close