Antena 3 CNN Actualitate Dan Antonescu, criminalist: „E o birocrație care poate pune în primejdie viețile celor care sunt în pericol”

Dan Antonescu, criminalist: „E o birocrație care poate pune în primejdie viețile celor care sunt în pericol”

Dan Antonescu, criminalist: „E o birocrație care poate pune în primejdie viețile celor care sunt în pericol”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    26 Iul 2019   •   14:16

Noi dezvăluiri şocante din ancheta dispariţiei celor două adolescente din Olt.

Una dintre fetele dispărute a sunat joi seară la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă. S-au cerut date de la STS, care a identificat aria în care s-ar fi aflat aceasta. La primele adrese nu s-a găsit nimic, abia la a patra adresă, la care oamenii legii au ajuns de dimineaţă, era mecanicul auto, în casa căruia s-au descoperit rămăşiţele umane, bijuterii şi bucăţi de haine. Există suspiciunea că victimele au fost tranşate şi arse. Nu este clar dacă este vorba de numai două cadavre sau mai multe.

Criminalistul Dan Antonescu susține că în România există o birocrație care poate pune în primejdie viețile celor care sunt în pericol.

„Nu sunt în măsură să apreciez dacă au fost sau nu greșeli. Cu ajutorul foștilor mei colegi s-a reușit identificarea locului. Și ei au nevoie de mandat. E o birocrație care poate pune în primejdie viețile celor care sunt în pericol.

S-au inventat tot soiul de amendamente la legile existente. Chiar dacă ai tehnică nu ai voie să o folosești până nu ai mandat.

Asta înseamnă ore în care pui în primejdie vieți”, a spus criminalistul Dan Antonescu, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur

Potrivit lui Dan Antonescu, în acest caz avem de-a face cu un criminal în serie.

„E un om cu probleme mari de adaptare, posibil să aibă și probleme de natură psihiatrică”, a mai spus criminalistul.

Citește și

Poliție: „STS ne-a dat trei adrese greșite. S-a pierdut mult timp cu perchezițiile”. DETALII EXCLUSIVE din ancheta dispariţiei celor două adolescente din Olt

×
Subiecte în articol: Caracal Olt
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close