x close

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur

de S.T.    |    26 Iul 2019   •   12:11

Noi dezvăluiri şocante din ancheta dispariţiei celor două adolescente din Olt.

Surse din investigaţie spun că una dintre fetele dispărute a sunat ieri la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă.

S-au cerut date de la STS, care a identificat aria în care s-ar fi aflat aceasta. La primele adrese nu s-a găsit nimic, abia la a patra adresă, la care oamenii legii au ajuns de dimineaţă, era mecanicul auto, în casa căruia s-au descoperit rămăşiţele umane, bijuterii şi bucăţi de haine.

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur.

Bărbatul are 65 de ani, este taximetrist de ocazie, dar și mecanic auto.

Prima care a dispărut este Mihaela Luiza Melencu (19 ani), care, pe 14 aprilie, a plecat din casa din comuna Dioști, pentru a scoate bani de la bancomat. Când s-a întors, s-a urcat într-o mașină la ocazie, apoi a dispărut fără urmă.

La trei luni distanță, pe 25 iulie, a dispărut și Alexandra Măceșanu (15 ani), o fată din comuna Dobrosloveni, care s-a întors de la liceul unde învăța – tot cu o mașină de ocazie. Și ea a dispărut fără urmă.

Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase

Parteneri
Parteneri
sati