x close

Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase

de S.T.    |    26 Iul 2019   •   11:59
Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase  534 Foto: Facebook

Alexandra Măceşanu şi Mihaela Luiza Melencu au fost văzute ultima dată în timp ce erau luate la ocazie.

Familia fetei dispărute la începutul acestei săptămâni în Caracal spune că Alexandra era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase.

Ar fi fost foarte bucurosă că pleacă în oraş, iar părinţii au avut încredere în ea să o lase să meargă singură.

(Mama Alexandrei): Mi-a spus că se duce în oraş.

(Reporter): Credeţi că a fost răpită?

(Mama Alexandrei): Noi da, aşa credem.

Și Luiza Mihaela e de negăsit de aproape patru luni. Plecase de acasă pentru a scoate bani de la bancomat, din Caracal. Când s-a întors, a luat o maşină de ocazie şi a dispărut.

„Mi se pare asemănător, în aceleaşi împrejurări. Singură, Luiza tot singură. E tras la indigo. Nicio explicaţie, niciun răspuns, nu primim absolut nimic. Parcă a înghiţit-o pământul. Sunt patru luni de zile”, a spus mama Luizei pentru observator.

Ipoteză şocantă în cazul fetelor dispărute în judeţul Olt. Potrivit unor surse, poliţiştii au găsit rămăşiţe umane în curtea unui mecanic auto care se presupune că ar fi luat-o la ocazie pe una dintre fete. Nu se ştie deocamdată dacă descoperirea are legătură cu cazurile de dispariţie.

CITIȚI ȘI: El este principalul suspect în cazul morții fetelor din Caracal - FOTO

Noi dezvăluiri șocante despre mecanicul auto din Caracal. Ce spune o femeie care a lucrat ca bucătăreasă pentru el

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati