Antena 3 CNN Actualitate Dan Condrea a murit într-un accident! Ce au găsit polițiștii care au ajuns primii la locul tragediei

Dan Condrea a murit într-un accident! Ce au găsit polițiștii care au ajuns primii la locul tragediei

Dan Condrea a murit într-un accident! Ce au găsit polițiștii care au ajuns primii la locul tragediei
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mai 2016   •   10:33

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit, duminică seară, într-un accident rutier care a avut loc în comuna Corbeanca. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea.

Potrivit unor surse citate în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, imediat după sosirea echipajelor de poliție la fața locului telefonul lui Dan Condrea a început să sune. Un polițist a răspuns la telefon și de la celălalt capăt i s-a închis. Polițistul a sunat la numărul care închisese și a răspuns soția lui Dan Condrea.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Dosarul accidentului lui Dan Condrea, preluat de procurorul din ancheta dezinfectanților

Procurorul Romulus Varga, cel care va investiga accidentul în urma căruia a decedat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, este unul dintre magistraţii care se instrumentează dosarul privind zădărnicirea combaterii bolilor, în care societatea lui Dan Condrea a fost pusă sub învinuire.

Citește și:

Primele imagini de la locul accidentului lui Dan Condrea

Mașina lui Dan Condrea a fost ridicată în timp record de polițiști. Jurnaliștii, împiedicați să se apropie de locul tragediei

 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close