Antena 3 CNN Actualitate Dan Şova: Contractele pentru autostrada Nădlac - Arad, semnate în timpul guvernării PDL

Dan Şova: Contractele pentru autostrada Nădlac - Arad, semnate în timpul guvernării PDL

Dan Şova: Contractele pentru autostrada Nădlac - Arad, semnate în timpul guvernării PDL
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Aug 2013   •   14:01

Contractele pentru cele două tronsoane ale autostrăzii Nădlac - Arad au fost semnate în timpul guvernării PDL, de Anca Boagiu, spune Dan Şova. Ministrul Marilor Proiecte spune că fostul ministru al Tranporturilor este vinovat pentru suspendarea finanţării pe primul tronson.

Dan Şova a declarat că este pentru prima oară când este de acord cu Traian Băsescu în ceea ce priveşte "proasta guvernare", dar că acest lucru o priveşte pe Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, care s-a ocupat de autostrada Nădlac-Arad.

"Nădlac-Arad este o autostradă împărţită în două loturi: Nădlac-Arad, lotul I şi Nădlac-Arad, lotul II. Pentru amândouă loturile contractele au fost semnate de doamna ministru Anca Boagiu. Deci, dacă ne referim la proasta guvernare a doamnei Anca Boagiu, trebuie să recunosc că e prima oară în viaţa mea când sunt sută la sută de acord cu domnul preşedinte Băsescu", a afirmat Şova, citat de Mediafax.

Constructorul angajat să execute cele două tronsoane ale autostrăzii Nădlac - Arad a dat faliment şi şase sute de persoane din oraşul arădean Pecica au rămas fără servicii.

De asemenea, mai multe firme din oraş riscă falimentul pentru că au de recuperat de la constructor datorii de sute de mii de lei.  

Traian Băsescu atacă dur Guvernul. Ce declaraţii acide a făcut preşedintele, în timpul vizitei pe şantierul autostrăzii Arad-Nădlac

×
Subiecte în articol: dan sova anca boagiu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close