Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu, mesaj dur pentru autorităţi după victoria lui David Popovici: "Este un mare OM, născut şi crescut în ţara care n-a făcut nimic pentru el"

Dana Budeanu, mesaj dur pentru autorităţi după victoria lui David Popovici: "Este un mare OM, născut şi crescut în ţara care n-a făcut nimic pentru el"

"Cei care astăzi se agață cu câte o poză sau premiu de un înger care şi-a crescut aripile singur…sunt aceia care au îngropat România, sportul românesc, generații de copii, credința în Dumnezeu, identitatea națională", spune Dana Budeanu care a transmis un mesaj dur autorităţilor care se folosesc de performanțele sportivilor români.

Dana Budeanu, mesaj dur pentru autorităţi după victoria lui David Popovici: "Este un mare OM, născut şi crescut în ţara care n-a făcut nimic pentru el"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    15 Aug 2022   •   19:32

Ne umplem de mândrie națională, pe Facebook, ori de câte ori un sportiv de-al nostru ajunge la o performanță. Toţi cei cu funcţii importante în stat se laudă cu munca şi succesul sportivilor români chiar dacă pentru sportul nostru niciun politician nu mişcă un deget.

David Popovici a câștigat, astăzi, a două medalie de aur de la Campionatul European de Natație de la Roma. Înotătorul de 17 ani s-a impus în finala de la 200 metri liber.

De asemenea, astăzi, când parte dintre medaliații cu aur la europene s-au întors acasă, niciun oficial al statului nu s-a obosit să-i primească, să le strângă mâna şi eventual să apară într-o poză.

În acest context, Dana Budeanu le-a transmis autorităţilor un mesaj: 

"David Popovici. O minune de băiat, care vorbește la șaptesprezece ani ca un om mare…şi este! Este un mare OM, născut şi crescut în ţara care n-a făcut NIMIC pentru el şi care astăzi, stângaci, dezobișnuită de a mai avea campioni, şi-l asumă!

"David Popovici nu este al României şi al romanilor"

David Popovici nu este al României şi al romanilor! Noi şi România nu am făcut NIMIC pentru David!

David a crescut într-o familie ca doar cele foarte puține rămase astăzi, minunate, apoi a înotat printre cei mai mulți ai generației lui, cei multi pierduți între rețelele sociale, părinți defazați şi dascăli de nota șapte şi a ajuns campionul lumii! S-A SALVAT!

Cei care astăzi se agață cu câte o poză sau premiu de un înger care şi-a crescut aripile SINGUR…sunt aceia care au îngropat ROMANIA, sportul românesc, generații de copii, credința în DUMNEZEU, identitatea NATIONALĂ!

"Noi nu te merităm, David! Părinţii tai, da! Antrenorul tău, da"

JOS LABELE DE PE EL!

Noi nu te meritam, David! Părinţii tai, da! Antrenorul tău, da! Noi n-am făcut nimic pentru tine, ci doar ne am complăcut în mizeria ce astăzi a înghițit tot ceea ce e pur şi sfânt într-o ţară: COPIII!

Mulțumim ca ești un exemplu pentru alți copii, alți copii care vor să creadă că vor reuși SINGURI!

Ești un exemplu pentru fetițele mele, care sunt de vârsta ta, care acum când eu scriu acest umil text, joacă fotbal pe un maidan cu alți copii de nații amestecate, care visează toți sa fie campioni!

Mulțumesc că am plâns, simțind emoția părintelui ce visează ca puiul său să fie fericit!

Să fii fericit…CAMPION AL SUFLETELOR NOASTRE!", a scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook. 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close