Antena 3 CNN Actualitate Dana Budeanu: "Este o prostie împărțirea oamenilor în două categorii - imbecilii care nu se vaccinează și deștepții care se vaccinează"

Dana Budeanu: "Este o prostie împărțirea oamenilor în două categorii - imbecilii care nu se vaccinează și deștepții care se vaccinează"

Întrebată vineri dacă se vaccinează, Dana Budeanu a spus că va răspunde exact cum a făcut și Klaus Iohannnis. "Eu nu consider că sunt un exemplu dacă mă vaccinez și nu consider că asta este direcția în care trebuie să meargă campania de vaccinare și de promovare a vaccinării." a declarat creatoarea de modă, într-o intervenție video în direct la Antena 3, în Situation Room cu Andreea Cigolea.

Dana Budeanu: "Este o prostie împărțirea oamenilor în două categorii - imbecilii care nu se vaccinează și deștepții care se vaccinează"
de Mia Lungu    |    15 Ian 2021   •   13:55

"Greșeala acestei campanii este această punere a problemei, care ne împarte în două categorii distincte: imbecilii care nu se vaccinează și deștepții care se vaccinează. Care este o prostie." a mai spus Dana Budeanu.

"Această comunicare care vine pe forță, după o perioada extrem de grea în viață tuturor, în care totul a venit pe forță, nu mai are cum să aibă același impact. Pentru că din aprilie până acum toate măsurile s-au dovedit degeaba.

Această pandemie nu se va termină datorită vaccinului. Este aberant să credem că 80% din populația globului se va vaccina. Nu se vor vaccina.

Lansez așa un apel. Haideți să facem o proba. Ia dați la liber, o săptămâna, să se vaccineze cine mama naibii vrea. Eu sunt 100% că se vor vaccina mult mai mulți, pentru că se ia această presiune imbecilă de pe capul oamenilor.

Nici nu ai cum să impui asta, pentru că este ilegal. Există categorii de oameni care nu se pot vaccina, real, clinic, n-au voie."

Răspunsul Danei Budeanu la întrebarea "Vă vaccinaţi?": Nu sunt antivaccinistă, dar...

Dana Budeanu a avut un răspuns ferm, fără ezitări atunci când a fost întrebată de Răzvan Dumitrescu, în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, dacă se va vaccina.

"Cum să mă vaccinez? Nu, normal! Păi de ce să mă vaccinez? Nu am nimic, sunt sănătoasă tun, oi avea şi anticorpii ăia. Nu sunt antivaccinistă, eu mi-am vaccinat copiii, după schema obligatorie, n-am nicio problemă. Sunt deschisă. 

Nu spun să nu se vaccineze nimeni, Doamne fereşte! Dar eu nu ma vaccinez. Sunt un om extrem de sănătos, n-am răcit în 21 de ani. Mă tratez cum mă tratez, treaba mea. Pentru ce să mă vaccinez? Sunt un om care a călătorit tot anul 2020, fără mască.

Dacă stai la bussines în avion stai fără mască, dacă stai la economic cu săracii, stai cu mască, obligatoriu. Cine mă contrazice despre asta, ori e prost ori minte. Am avut o experienţă. Cu copiii am stat cu mască, mi-am dat-o jos, cu avertismente.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu vaccinare
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close