Antena 3 CNN Actualitate Răspunsul Danei Budeanu la întrebarea "Vă vaccinaţi?": Nu sunt antivaccinistă, dar...

Răspunsul Danei Budeanu la întrebarea "Vă vaccinaţi?": Nu sunt antivaccinistă, dar...

Dana Budeanu a avut un răspuns ferm, fără ezitări atunci când a fost întrebată de Răzvan Dumitrescu, în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, dacă se va vaccina.

Răspunsul Danei Budeanu la întrebarea "Vă vaccinaţi?": Nu sunt antivaccinistă, dar...
de Cristi Popovici    |    04 Ian 2021   •   22:30

Dana Budeanu, cunoscută pentru părerile ei împotriva măsurilor restrictive impuse de autorităţi, în lupta cu pandemia de COVID-19, a fost întrebată de realizatorul emisiunii Subiectiv de la Antena 3, dacă se va vaccina. Creatoarea de modă a răspus hotărâtă că NU.

"Cum să mă vaccinez? Nu, normal! Păi de ce să mă vaccinez? Nu am nimic, sunt sănătoasă tun, oi avea şi anticorpii ăia. Nu sunt antivaccinistă, eu mi-am vaccinat copiii, după schema obligatorie, n-am nicio problemă. Sunt deschisă. 

Nu spun să nu se vaccineze nimeni, Doamne fereşte! Dar eu nu ma vaccinez. Sunt un om extrem de sănătos, n-am răcit în 21 de ani. Mă tratez cum mă tratez, treaba mea. Pentru ce să mă vaccinez? Sunt un om care a călătorit tot anul 2020, fără mască. Dacă stai la bussines în avion stai fără mască, dacă stai la economic cu săracii, stai cu mască, obligatoriu. Cine mă contrazice despre asta, ori e prost ori minte. Am avut o experienţă. Cu copiii am stat cu mască, mi-am dat-o jos, cu avertismente.

Tu nu poţi să-mi spui tu mie că-mi dau masca jos, stau o oră jumate, mănânc, beau şi apoi o pun la loc, cu toţi în avion. În ora aia jumate nu am luat virusul?

Sunt un om sănătos, mă îngrijesc, nu sunt un pericol. Suntem catalogaţi dacă te vaccinezi sau nu. Nu ai voie să spui dacă te vaccinezi sau nu că influenţezi. Ce vorbeşti, mă? Fiecare om e liber să facă ce vrea.", a comentat subiectul vaccinării Dana Budeanu.

×
Subiecte în articol: Dana Budeanu
Parteneri
Explozie puternică într-un apartament din Sectorul 3 al Bucureștiului!
x close