Antena 3 CNN Actualitate Daniel Constantin: Programul "Cornul şi laptele" nu se va opri, cu siguranţă

Daniel Constantin: Programul "Cornul şi laptele" nu se va opri, cu siguranţă

Daniel Constantin: Programul "Cornul şi laptele" nu se va opri, cu siguranţă
de S.T.    |    21 Mar 2013   •   19:53

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, joi, că program actual "Cornul şi laptele" cu siguranţă nu se va opri.

Întrebat despre viitorul programului "Cornul şi laptele", Constantin a spus că a avut o discuţie pe acest subiect cu premierul Victor Ponta.
   
"Nu se va opri programul actual, cu siguranţă, dar poate că vom regândi astfel de programe să ajungă acolo unde este nevoie mai mare de ele. Mă refer la copiii care au cu adevărat nevoie. Sunt cazuri în care, într-adevăr, sunt şcoli probabil, izolate, cazuri izolate, în care laptele nu se consumă, se aruncă. Atunci, cred că e bine să ne orientăm astfel, încât să valorificăm tot laptele", a spus ministrul Agriculturii, citat de Mediafax.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că Guvernul intenţionează să renunţe la programul "Cornul şi laptele", iar banii folosiţi vor fi direcţionaţi către programele after-school, care ar putea intra în aplicare din toamnă.
   
Premierul a mai precizat că un program "mai ţintit" pentru cei care au nevoie de ajutor, precum cel de after-school, ar fi mai potrivit a fi finanţat de la bugetul de stat.
   
Citeşte şi:

EBA: Fac apel la Daciana Ponta. Convingeți-vă soțul! Vezi despre ce e vorba

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close