Antena 3 CNN Actualitate Darius Vâlcov aruncă bomba: Altă variantă la protocol! Reacția SRI

Darius Vâlcov aruncă bomba: Altă variantă la protocol! Reacția SRI

Darius Vâlcov aruncă bomba: Altă variantă la protocol! Reacția SRI
23 Aug 2018   •   23:34

Un nou protocol, neclasificat, a ieșit la iveală, unul încheiat între Parchetul General și SRI.

Acest protocol a fost încheiat în 07.12.2016, chiar înaintea alegerilor parlamentare. El a fost semnat de procurorul general Augustin Lazăr și actualul director al SRI, Eduard Hellvig.

Protocolul prevede modul în care SRI și Parchetul General colaborează și conferă acces celor de la SRI la aparatura existentă în cadrul Ministerului Public.

Darius Vâlcov a reacționat, joi seara, după dezvăluirile Antena 3:

"Vad ca se dezbate intens asa zisul protocol semnat de Procurorul General cel oripilat de existenta protocoalelor si domnul Hellvig, cel care “modernizeaza” Serviciul de Informatii.... Eu va propun sa nu mergeti dupa fenta! Ia sa vedeti ce mi-a lasat mie cineva pe prag...azi dimineata! BOMBAAA!!!
P.S.: se poate ca si oamenii decenti din interiorul sistemului sa se fi saturat de aceste mizerii?! Multumesc, anonimule!
P.S.2: ne-au luat de prosti! Au facut spectacol desecretizand protocolul din 2009 care era deja abrogat!", a scris Darius Vâlcov, pe pagina sa de Facebook.

SRI: Acest protocol nu mai e în vigoare!

"Este vorbe despre un protocol denunțat, care în acest moment nu mai există. Au existat doua protocoale: unul nesecret și nefiind secret este un document public, și un protocol secret. într-adevăr semnat în decembrie 2016.

În urma deciziei CCR s-a ajuns la concluzia că este nevoie de acest protocol semnat cu Parchetul General în noiembrie 2016, însă acest protocol nu și-a făcut niciun efect pentru că în ianuarie 2017 a fost denunțat", a spus, la Antena 3, Ovidiu Marincea, purtător de cuvânt SRI.

×
Subiecte în articol: Darius Valcov 100 de minute
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close