Antena 3 CNN Actualitate De ce mergea Condrea în seara accidentului cu mașina mică, și nu cu SUV-ul său

De ce mergea Condrea în seara accidentului cu mașina mică, și nu cu SUV-ul său

De ce mergea Condrea în seara accidentului cu mașina mică, și nu cu SUV-ul său
de M.Z.    |    13 Iun 2016   •   23:06

Dan Condrea ar fi mers în seara accidentului cu mașina Opel, și nu cu SUV-ul lui Porsche Cayenne, pentru că nu voia să-l urmărească nimeni, iar pe acel autoturism nu mai avea GPS, susține fosta lui soție, Laura Georgescu, într-un interviu acordat luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

”I s-a sugerat de la firma Hexi să renunțe la GPS pe una din mașini, pentru a putea să-și mai descurce afacerile cât timp mai e în libertate”, susține Laura Georgescu.

Totodată, pe mașina găsită la locul accidentului patronul Hexi Pharma, ”nu mai era monitorizarea GPS”, spune fosta soție a lui Condrea.

Laura Georgescu este de părere că încă nu se poate preciza dacă în cazul morții fostului său soț este vorba de ”accident, asasinat sau sinucidere”, iar ”procurorul general Augustin Lazăr făcea bine dacă tăcea. A te antepronunța e suspect”, a adăugat fosta soție a lui Dan Condrea.

Procurorul general, despre cazul Condrea: Nu e vorba de omor, ci suspiciune de sinucidere

În ce privește audierile, fosta soție a lui Condrea spune că se aștepta ca și ea să fie chemată la audieri, având în vedere că încă mai are acțiuni la firma Hexi.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit pe 22 mai, într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Citiți și Probe din mașina distrusă a lui Condrea, uitate de anchetatori la locul accidentului. Ce au găsit acolo jurnaliștii Antena 3

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close