Antena 3 CNN Actualitate De la nuntă, la spital: Maşina în care se afla o mireasă furată, implicată într-un accident rutier

De la nuntă, la spital: Maşina în care se afla o mireasă furată, implicată într-un accident rutier

De la nuntă, la spital: Maşina în care se afla o mireasă furată, implicată într-un accident rutier
06 Sep 2009   •   19:55

O tânără de 25 de ani, din localitatea argeşeană Mioveni, a ajuns în stare gravă la spital chiar în noaptea nunţii. Ea a fost furată, conform tradiţiei, de un grup de nuntaşi, dar autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier. Tânăra a suferit răni grave şi a fost transferată la un spital din Capitală. Medicii spun că, în acest moment, starea ei este stabilă.

Tânără de 25 de ani fusese furată de câţiva nuntaşi şi se îndrepta către local. Din păcate, ea nu a mai ajuns la petrecere.

În urma accidentului, mireasa, aflată pe bancheta din spate, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Pentru că starea ei era foarte gravă, medicii au decis să o transfere la Spitalul Universitar din Capitală.

Poliţiştii spun că niciunul dintre cei doi şoferi implicaţi în accident nu consumase băuturi alcoolice. Tânăra care a provocat accidentul, însă, se va alege acum cu dosar penal.

Antena 3


×
Subiecte în articol: mireasa accident rutier Mioveni
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close