Antena 3 CNN Actualitate De miercuri se reiau cursurile în toate școlile din Bucureşti

De miercuri se reiau cursurile în toate școlile din Bucureşti

De miercuri se reiau cursurile în toate școlile din Bucureşti
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    14 Feb 2012   •   14:03

Cursurile vor fi reluate, de miercuri, în toate unităţile de învăţământ din Capitală, a anunțat, marți, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu, informează Agerpres.

Un număr de 8.212 unităţi de învăţământ, în care studiază 1.178.380 elevi, sunt închise marţi din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, conform datelor centralizate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS).

Toate școlile din București și alte 12 județe sunt închise, marți, din cauza condițiilor meteo nevaforabile, astfel că peste un milion de elevi nu învață.

”Sunt suspendate cursurile în 12 judeţe (Argeş, Buzău, Călăraşi, Dolj, Gorj, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa Mehedinţi, Olt, Prahova, Vrancea) şi în municipiul Bucureşti. În total, la nivel naţional, se înregistrează un număr de 8.212 unităţi de învăţământ închise în care învăţă 1.178.380 elevi”, se arată în documentul amintit.

Linia specială Tel Verde 0.800.816.ABC (unde ABC reprezintă indicativul telefonic al judeţului) rămâne în continuare la dispoziţia părinţilor pentru a afla în timp real situaţia unităţilor de învăţământ în care sunt înscrişi elevii.

×
Subiecte în articol: cursuri şcoli ger zapada elevi
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close