Antena 3 CNN Actualitate Dealerul lui Vlad Pascu ar putea scăpa de arest. Magistrații au decis că Maru poate fi pus sub control judiciar

Dealerul lui Vlad Pascu ar putea scăpa de arest. Magistrații au decis că Maru poate fi pus sub control judiciar

Dealerul care îi furniza droguri lui Vlad Pascu ar putea ieși din arestul preventiv. Judecătorii au decis că Tudor Duma, cunoscut ca Maru, poate fi plasat sub control judiciar.

de Cătălina Smereca    |    21 Mar 2024   •   11:18

Judecătorii au decis că Tudor Duma poate fi plasat sub control judiciar. Decizia nu este însă definitivă şi a fost atacată deja de procurori.

Maru a devenit cunoscut după ce a intrat ilegal în Spitalul Floreasca şi a încercat să spargă farmacia unităţii medicale pentru a fura oxicodonă.

Tânărul Maru, așa cum este cunoscut de apropiați este la un pas de liberate. Asta după ce magistrații Tribunalului din București au decis că el poate fi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Aceasta nu este o decizie definitivă.

Procurorii din acest dosar au depus deja o contestație, iar în următoarele zile aceasta va fi analizată pentru a se stabili dacă acesta poate fi pus sub control judiciar, asta în timp ce ancheta va merge mai departe în cazul său.

Tudor Duma este acuzat de trafic de droguri de risc și mare risc. A fost prins de mai multe ori având asupra sa aceste droguri.

Mai mult, numele său a apărut și în dosarul lui Vlad Pascu, asta după ce îi furniza acestuia droguri.

Este un dosar în cercetare în cazul său.

Vlad Pascu se află în arest din luna august a anului trecut. Acesta a solicitat de mai multe ori să fie plasat sub control judiciar, dar cele șase cereri ale sale au fost respinse.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu 2 Mai
Parteneri
Schimbare radicală la cardul de sănătate. Anunţul Ministrului Digitalizării
x close