Antena 3 CNN Actualitate Declarația iubitei ”medicului italian cu opt clase”! Cum îl apără: ”Nu este corect ce se întâmplă”

Declarația iubitei ”medicului italian cu opt clase”! Cum îl apără: ”Nu este corect ce se întâmplă”

Declarația iubitei ”medicului italian cu opt clase”! Cum îl apără: ”Nu este corect ce se întâmplă”
06 Feb 2019   •   11:27

Iubita lui Matteo Politi îi ia acestuia apărarea în acest scandal și spune că totul este un plan al altor medici care vor să-i strice imaginea.

Citește și: Prima reacție a escrocului italian care s-a dat drept medic: „Am plătit bani grei”

„Da, eu sunt iubita lui Matthew. Doctor Matthew Mode are toate diplomele și toate actele doveditoare că a studiat și că într-adevăr medic. Tot ce s-a scris este un fals în declarații.

Doctorii încearcă să-i strice imaginea, nu este corect ce se întâmplă pentru că nu este nimic adevărat. Ei știu cum merg lucrurile în România. Aș vrea să știu ce asistente au zis așa ceva, dacă au fost acolo în operațiile domnului doctor.

Acest lucru este scris în protocol, iar acest protocol este cunoscut de toți medicii, iar domnul doctor Matthew Mode cunoaște foarte bine acest protocol. S-a scris că nu știe să se spele pe mâini sau nu știe să țină mănușile…este o afirmație cu totul falsă!

Citește și: Matteo Politi, bărbatul care s-a dat drept medic, a încercat să fugă din România. A fost prins de polițiști la frontieră

Doctorul are studii și este doctor. A început studiile în SUA, are numeroase cursuri pentru medicină estetică făcuite în Spania, SUA și alte țări”, a declarat femeia.

Ea a vorbit și  despre faptul că Matteo fusese acuzat că s-ar fi dat drept medic și în țara lui de origine, Italia.

„Cazul din Italia este închis, cei din Italia nu au făcut verificăruile necesare la momentul respectiv, dar cazul a fost închis, pentru că au existat dovezi că a studiat și este doctor.

Este autorizat să folosească un alt nume, are acte doveditoare, a fost alegerea domnului doctor să folosească acel nume, un nume internațional” a povestit iubita lui Matteo Politi, „medicul cu 8 clase”, pentru SpyNews.

Citește și: Matteo Politi, bărbatul care s-a dat drept medic: „V-am spus deja că nu sunt un fals medic şi că nu îmi place să fiu numit aşa”

 

×
Subiecte în articol: medic iubita
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close