Antena 3 CNN Actualitate Declarația exclusivă a instructorului de yoga, acuzat de trafic de persoane. Ce a spus despre Bivolaru

Declarația exclusivă a instructorului de yoga, acuzat de trafic de persoane. Ce a spus despre Bivolaru

Avem declarația în exclusivitate a instructorului de yoga Eugen Mirtz, acuzat că a condus o rețea de trafic de persoane, timp de 12 ani. Acesta a vorbit în fața magistraților despre relația sa cu Gregorian Bivolaru, liderul MISA, și le-a spus ce sfaturi a primit de la acesta.

de Bogdan Borza    |    28 Apr 2024   •   11:52

Avem în exclusivitate declarația pe care a dat-o Eugen Mirtz în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la tribunal.

Acesta a vorbit și despre relația pe care el o avea cu Gregorian Bivolaru, pe care a spus că îl cunoaște, dar nu a mai avut nicio legătură cu el de zeci de ani și a spus că nu a ales să pună în aplicare practicile lui Gregorian Bivolaru, care știm că i-au adus acestuia probleme cu legea.

De asemenea, Eugen Mirtz a spus că el este un antisectant. A mai spus că el niciodată nu și-a folosit competența pentru a-și pune la tăcere interlocutorul și s-a arătat nemulțumit de faptul că ieri polițiștii nu l-au scos prin spate. A spus că și-ar fi dorit să fie scos prin spatele blocului, nu prin față, așa cum au făcut anchetatorii, pentru a nu fi filmat de către presa care se afla la fața locului.

În final, Eugen Mirtz a declarat că preferă acum să cerșească decât să se mai apropie vreodată de un studio de videochat.

×
Parteneri
Alertă meteo, emisă de ANM. Cod galben de ploi, vijelii şi grindină în România
x close