Antena 3 CNN Actualitate Ce le-a spus procurorilor criminalul din Bascov: "A declarat cu lux de amănunte. Nu au fost întrebări la care să nu fi avut răspuns"

Ce le-a spus procurorilor criminalul din Bascov: "A declarat cu lux de amănunte. Nu au fost întrebări la care să nu fi avut răspuns"

Declarații de ultimă oră despre autorul crimelor oribile de la Bascov. Bărbatul a povestit coerent şi cu lux de amănunte cum a planificat şi executat crimele.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Aug 2022   •   13:28

Criminalul din Bascov, bolnav psihic, nu respecta tratamentul, spune procurorul de caz. Acesta a mai precizat că la audieri bărbatul a povestit cursiv, cu lux de amănunte cum și-a planificat și cum și-a pus în aplicare planul. 

"A declarat cursiv, coerent, cu lux de amănunte, cu toate explicațiile necesare. Nu au fost întrebări la care să nu fi avut răspuns", spune procurorul de caz.

Anchetatorii au şi mai multe motivaţii care l-au determinat pe criminal să recurgă la fapte extreme. Printre acestea se numără faptul că nu se simţea suficient de apreciat de familie.

Bărbatul nu a acţionat spontan, ci după "o planificare minuţioasă, cu măsuri de precauție, în așa fel încât să nu existe niciun impediment în ducerea la bun sfârșit a intenției".

Oamenii legii redactează referatul cu propunere de arestare preventivă, urmând ca în scurt timp instanța să primească dosarul și să soluționeze propunerea.

Surse din anchetă au indicat faptul că autorul măcelului din Bascov a ţinut un jurnal în care şi-a notat acţiunile odioase. 

Probele de laborator vor ieşi în câteva zile şi abia atunci se va afla dacă a folosit vreo substanţă cu care şi-a omorât victimele. 

"Avea necaz pe aia mică pentru că i-a făcut cadou un lănţic şi nu îl purta" | Mărturii cutremurătoare de la locul masacrului din Bascov

 

×
Subiecte în articol: Bascov
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close