Antena 3 Actualitate Declarații șocante făcute de Gheorghe Dincă în fața procurorilor: „Nu recunosc faptele pentru care sunt cercetat. Mi s-a prezentat fotografia fetei și declar că nu o cunosc. Nu am văzut-o niciodată”

Declarații șocante făcute de Gheorghe Dincă în fața procurorilor: „Nu recunosc faptele pentru care sunt cercetat. Mi s-a prezentat fotografia fetei și declar că nu o cunosc. Nu am văzut-o niciodată”

27 Iul 2019   •   21:15
Declarații șocante făcute de Gheorghe Dincă în fața procurorilor: „Nu recunosc faptele pentru care sunt cercetat. Mi s-a prezentat fotografia fetei și declar că nu o cunosc. Nu am văzut-o niciodată”

Apar noi detalii referitoare la tragedia din Caracal, după ultimele percheziții efectuate la locul crimei. 

„Cu prilejul percheziției efectuate la domiciliul numitului Dincă Gheorghe din municipiul Caracal, str. Craiovei, nr.169, în cenușa aflată într-un butoi metalic, au fost găsite  prin cernere, mai multe fragmente de oase calcinate și 21 bucăți dinți de natură umană. Alături de aceste fragmente au fost găsite trei inele, un lănțișor tip damă, două fragmente de lănțișoare accesorii, o bucată metalică  de formă dreptunghiular, precum și o bucată similară unei monturi de inel ce prezenta urme de ardere, iar în autoturismul susnumitului un cercel pe care martora Măceșanu Tudorița le-a recunoscut ca aparținând fiicei sale Măceșanu Alexandra Mihaela”, au precizat surse din anchetă. 

Tot potrivit acestor surse, criminalul a spus că nu recunoaște faptele de care e acuzat și că nu o cunoaște pe Alexandra Măceșanu, tânăra dispărută. 

„Nu sunt de acord cu încadrarea juridică a faptelor. Nu recunosc faptele pentru care sunt cercetat”, a spus Gheorghe Dincă.

„Mi s-a prezentat fotografia numitei Măceșanu Alexandra Mihaela și declar că nu o cunosc. Nu am văzut-o niciodată. Nu am transportat-o niciodată pe aceasta cu autoturismul”, a adăugat el. 

„Dețin un autoturism marca Renault Megane cu număr de înmatriculare OT48WYW, de aproximativ doi ani de zile. Joi, în data de 25.04.2019, la ora 07.30 am fost în oraș, la piață, cu autoturismul și am cumpărat niște roșii. M-am apucat de lucru apoi, dezmembrare de motoare, piese și utilizarea cuprului și aluminiului obținut pentru vânzare. Le-am încărcat în saci și în camioneta marca Fiat 4x4 cu număr de înmatriculare de România SGD litere. Asta a durat până la ora 21.00-22.00. Am dat foc la niște haine ca să mă protejez de țânțari. Le-am lăsat fumegând. Cred că în jur de ora 20.00 am făcut focul. Nu știu dacă i-am deranjat pe vecini. Și ei fac fum în curte. Nu am mai plecat cu mașina de acasă. După aceea m-am culcat și m-am trezit la ora 06.00, când au venit polițiștii la percheziție”.

„Miercuri, în data de 24.07.2019, m-am trezit dimineața și am fost până în oraș, am luat lapte bătut și am venit acasă. Am dezasamblat piese și motoare și am recuperat cupru și aluminiu. Am făcut asta până în jurul orei 12.00, când am plecat să duc o piesă unei persoane din Osica, care stă la penultima casă dinspre Slatina. Era vorba de un motoraș de 13 Cp. M-am dus cu autoturismul Renault Megane cu număr de înmatriculare OT48WYW. Am deținut un service auto până în 2000. După aceea m-a întors acasă și am continuat să dezmembrez piese. Am făcut asta cam până la ora 22.00 și apoi m-am culcat. Dorm de obicei în camera de jos".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close