Antena 3 CNN Actualitate Demisii după meci. Prefectul din Prahova cere demisia comandantului Grupării de Jandarmi Prahova

Demisii după meci. Prefectul din Prahova cere demisia comandantului Grupării de Jandarmi Prahova

Demisii după meci. Prefectul din Prahova cere demisia comandantului Grupării de Jandarmi Prahova
Sursa foto: Foto: GSp.ro
de M.Z.    |    31 Oct 2011   •   15:54

Prefectul judeţului Prahova, Florin Dobre, a cerut, luni după-amiază, demisia comandantului Grupării de Jandarmi Prahova, colonelul Ştefan Burlacu. Solicitarea vine după bătaia de la meciul de fotbal Petrolul Ploieşti - Steaua Bucureşti, care a avut loc duminică seară.

Prefectul consideră că forţele de ordine nu şi-au făcut treaba. În acelaşi timp, clubul Petrolul a anunţat rezilierea contractului cu firma de pază. Şi, o altă informaţie extrem de importantă, analizele au arătat că suporterul bătăuş era drogat în momentul agresiunii

Scene incredibile petrecute pe un stadion din România în 2011. În minutul 43 al meciului Petrolul - Steaua din etapa a 12-a din Liga I, un spectator a intrat pe gazon şi l-a lovit cu pumnul pe Galamaz.

 
Jucătorii stelişti au reacţionat, iar Martinovic şi Stanca l-au lovit la rândul lor pe spectatorul ploieştean, arbitrul Robert Dumitru eliminându-i pe cei doi.
 
După câteva minute de proteste ale roş-albaştrilor şi de încercări ale arbitrului de a calma spiritele, Mihai Costea a înscris din penalty şi a dus scorul la 2-0 pentru Steaua, însă meciul nu a putut continua pentru că, abia intrat pe teren, Tătăruşanu a fost lovit de o torţă aruncată din peluza ocupată de suporterii Petrolului.

După cel de-al doilea incident, arbitrul Robert Dumitru a trimis cele două echipe la cabine, iar meciul a fost întrerupt.
 
Conform Gazetei Sporturilor, Galamaz a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat ractură de os zigomatic, în timp ce Tătăruşanu a suferit arsuri grave pe spate.


×
Subiecte în articol: meci demisie
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close