Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Scene incredibile la Petrolul - Steaua: Galamaz a fost lovit de un spectator, iar Tătăruşanu de o torţă aruncată din tribune. Meciul a fost suspendat

Scene incredibile la Petrolul - Steaua: Galamaz a fost lovit de un spectator, iar Tătăruşanu de o torţă aruncată din tribune. Meciul a fost suspendat

Scene incredibile la Petrolul - Steaua: Galamaz a fost lovit de un spectator, iar Tătăruşanu de o torţă aruncată din tribune. Meciul a fost suspendat
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    30 Oct 2011   •   22:42

Scene incredibile petrecute pe un stadion din România în 2011. În minutul 43 al meciului Petrolul - Steaua din etapa a 12-a din Liga I, un spectator a intrat pe gazon şi l-a lovit cu pumnul pe Galamaz.

 
Jucătorii stelişti au reacţionat, iar Martinovic şi Stanca l-au lovit la rândul lor pe spectatorul ploieştean, arbitrul Robert Dumitru eliminându-i pe cei doi.
 
După câteva minute de proteste ale roş-albaştrilor şi de încercări ale arbitrului de a calma spiritele, Mihai Costea a înscris din penalty şi a dus scorul la 2-0 pentru Steaua, însă meciul nu a putut continua pentru că, abia intrat pe teren, Tătăruşanu a fost lovit de o torţă aruncată din peluza ocupată de suporterii Petrolului.

După cel de-al doilea incident, arbitrul Robert Dumitru a trimis cele două echipe la cabine, iar meciul a fost întrerupt.
 
Conform Gazetei Sporturilor, Galamaz a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat ractură de os zigomatic, în timp ce Tătăruşanu a suferit arsuri grave pe spate.
 
În momentul intrării celor două formaţii la vestiare, Steaua conducea cu 2-0, goluri marcate de Bicfalvi şi Mihai Costea, din penalty.
 
Cum să mai apere portarul meu la poarta aia? Totul s-a întâmplat pentru că Robert Dumitru nu a dat 3-0 la masa verde de la început. E inadmisibil că nu s-a întâmplat asta şi că, mai mult, am primit şi două cartonaşe roşii. E identică situaţia cu cea de atunci, când mi s-a furat maşina, tot eu am fost arestat. Ăsta trebuia bătut şi băgat în spital, în comă. Robert Dumitru a dezechilibrat meciul. Ce era să facă jucătorii mei, să ia toţi bătaie, să aştepte să fie bătuţi? Dacă avea cuţit ăla?”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.
 
După ce iniţial a întrerupt meciul pentru zece minute, arbitrul Robert Dumitru a decis să suspende meciul definitiv. Cel mai probabil, Steaua va câştiga cu 3-0 la masa verde.
 
 



 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close