Antena 3 CNN Actualitate ”M-a amenințat că, dacă nu vorbesc urgent cu ea, va da presei înregistrări cu mine!” Declarația fetei care a denunțat-o pe mama lui Vlad Pascu

”M-a amenințat că, dacă nu vorbesc urgent cu ea, va da presei înregistrări cu mine!” Declarația fetei care a denunțat-o pe mama lui Vlad Pascu

Antena 3 CNN a obținut în exclusivitate declarația fetei care susține că a fost amenințată de Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu: ”Mi-a spus că, dacă nu voi catadicsi să iau legătura cu ea până luni, o să aibă mai multe materiale de dat la presă despre mine”.

de Berta Popescu    |    15 Sep 2023   •   14:22

Documentul DIICOT obținut în exclusivitate de Antena 3 CNN cuprinde două denunțuri ale unor tinere alături de care Vlad Pascu se droga și pe care mama tânărului le-ar fi amenințat. 

”În vara anului 2020, imediat după ridicarea restricțiilor generate de pandemie, l-am cunoscut pe Vlad Pascu, într-un anturaj din care mai făceau parte Tudor, zis „Maru”, și mai mulți băieți și fete ale căror nume nu mi le amintesc. Știu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma cannabis, trăgea pe nas cocaină, de obicei acasă la Pascu.

”Am primit pe telefonul mobil mai multe mesaje pe WhatsApp de la Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu”

Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă și o pastilă de metamfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu știu cam câte pastile, dar toți am prizat de acolo. 

După ce a făcut accidentul mortal de la mare, la sfârșitul lunii august 2023, am primit pe telefonul mobil mai multe mesaje pe WhatsApp de la Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, prin care aceasta îmi solicita insistent să vorbesc cu ea despre ceva ce are presa și care m-ar expune. În ultimul mesaj din data de 31.08.2023, mi-a spus că, dacă nu voi catadicsi să iau legătura cu ea până luni, o să aibă mai multe materiale de dat la presă despre mine. Din acest motiv, pentru că m-am simțit amenințată, împreună cu mama mea, am formulat denunțul la DIICOT. 

Citește și: Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, rupe tăcerea | Ce a declarat în fața anchetatorilor

”Am declarat inclusiv faptul că știam de la Pascu Vlad că mama lui îi mai dădea pastile de Xanax”

Eu am fost la DIICOT - Constanța și am spus adevărul, am declarat inclusiv faptul că știam de la Pascu Vlad că mama lui îi mai dădea pastile de Xanax. Acest subiect l-am abordat și în discuția cu Pascu Miruna, care s-a făcut că nu e în cunoștință de cauză și că ar fi fost vorba de niște pastile pe care le-ar fi avut ea în casă de pe niște rețete mai vechi de-ale ei și de-ale lui Vlad. 

MIRUNA- Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net…nu asta făceați de fapt? 

MARTORA: - Aa…adică să neg filmulețele? 

MIRUNA: - Da…că poți să faci mișto, nu-i așa? Păi tu vrei să spui că voi luați nu știu ce c***?... 

MARTORA: - Nu știu, chiar nu știu dacă să mint sau nu. Într-adevăr, în acel videoclip, dacă nu eram sub influență, nu-l făceam niciodată. Până la urmă… că na… 

MIRUNA: - Nu erai sub nimic! Nu trebuie să spui în viața ta așa ceva…draga mea, pentru că nimeni nu poate să spună după un clip. 

MARTORA: - Cum adică?! 

MIRUNA: - Într-un clip poți să fii orice…e ca și cum ai juca teatru, da? 

MIRUNA: - Serios vorbesc, ia-ți un avocat dacă vrei să mergi pe ideile astea, pentru că iți repet, nu există o declarație a nimănui, decât doar dacă vrei tu să declari, și după o poză pe internet nimeni nu te poate învinui de nimic…nu există probă toxicologică, nu există nimic, înțelegi sau nu înțelegi? 

MARTORA: Și dacă nu merg la Constanța, crezi că mi se poate face ceva? 

MIRUNA: - Daca nu mergi, cel mai bine, poți să spui, ia-ți o adeverință medicală că nu ai putut să ajungi. 

Martora: - A… și crezi că...

MIRUNA:- Că tot ai fost la dermato, nu poate să-ți dea o hârtie? 

MARTORA: - Mi se poate face… nu, chiar nu știu asta, mi se poate face ceva dacă nu merg?

MIRUNA: - Nu, nu, poți să spui, trebuie să scoți o adeverință medicală și încă o dată îți spun, eu ajung la București mâine după-amiază și eventual o să aranjez o întâlnire între tine și avocatul lui Vlad, că eu nu pot vorbi, dar avocatul poate, ca să-ți explice niște lucruri clare și eventual poate să vină și mama ta. 

×
Subiecte în articol: miruna pascu Vlad Pascu
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close