x close

Denunţătorul Elenei Udrea, Gheorghe Deaconeasa, a fost arestat pentru 30 de zile

de M.Z.    |    D.D.    |    23 Apr 2015   •   19:03
Denunţătorul Elenei Udrea, Gheorghe Deaconeasa, a fost arestat pentru 30 de zile
UPDATE - Tribunalul Argeș a dispus, joi, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Gheorghe Deaconeasa, denunţător al Elenei Udrea.

Decizia Tribunalului Argeș poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare la Curtea de Apel Pitești, dar este executorie, inculpatul rămânând în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Denunţătorul Elenei Udrea a fost arestat de procurorii DNA pentru dare de mită, cumpărare de influenţă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.


Gheorghe Deaconeasa, fost director al Ocolului Silvic Vâlcea, povestea în 2012 la emisiunea "Exces de Putere" cum a fost ameninţat de oamenii lui Udrea ca să cedeze nişte pământuri. 
 
Legătura lui Udrea cu Deaconeasa a fost chiar Tudor Breazu. 

Se pare că cineva a făcut denunţ în acest dosar şi a spus că Gheorghe Deaconeasa ar fi dat sume de bani şi foloase, cum ar fi material lemnos, către directorul adjunct al Gărzii de Mediu, Bărbulescu Ion. 
 
Acesta urma să intervină la alte persoane de la Agenţia de Protecţie a Mediului, de la Ocolul Silvic, pentru a se emite toate autorizaţiile necesare, pentru ca Deaconeasa să poată să îşi deschidă acea pârtie de schi. Dacă era deschisă, acest lucru ridica şi valoarea terenurilor din acea zonă.
 
Ar fi oferit folosea în valoare de aproximativ 50.000 lei, acesta este motivul pentru care a fost reţinut de DNA.
 
Nu se ştie deocamdată cine a fost persoana care a făcut acest denunţ în dosar.

 
Fostul director al Ocolului Silvic Vâlcea, Gheorghe Deconeasa, a dezvăluit în direct la emisiunea Exces de Putere, în 2012, cum a fost şantajat de PDL prin instituţiile statului şi a fost la un pas de a intra în puşcărie, după ce a căzut în dizgraţia lui Gheorghe Flutur şi a Elenei Udrea. 
 
Iniţial, fostul director a fost sfătuit să doneze 22 de hectare pentru construcţia unei pârtii de schi în zona Vidra. 
 
De voie, de nevoie a acceptat donaţia, dar Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Elena Udrea, a mai vrut încă şase hectare. Însă nu pentru pârtia de schi, ci pentru două persoane fizice, apropiate de Elena Udrea

Citiţi şi Fostul director al Ocolului Silvic Voineasa, ŞANTAJAT să doneze pentru pârtiile Elenei Udrea


 

Citeşte mai multe despre:

Elena Udrea
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati