Antena 3 CNN Actualitate Încă trei deputați infectați cu coronavirus! Care este starea de sănătate a acestora

Încă trei deputați infectați cu coronavirus! Care este starea de sănătate a acestora

Încă trei membri din grupul minorităților din Parlament au fost confirmați pozitiv cu COVID 19.

Încă trei deputați infectați cu coronavirus! Care este starea de sănătate a acestora
de Laura Dinu    |    21 Dec 2020   •   15:10

”Este vorba despre exact trei membri, ale căror nume nu vi le voi da, din motive lesne de înțeles. Toți sunt asimptomatici! În urma testării ni s-a confirmat că boala este într-un stadiu incipient”, a declarat liderul grupării, Varujan Pambuccian. 

Întrebat cum se vor întâmpla lucrurile pe partea administrativă, Pambuccian a declarat că singura problemă ține de depunerea jurământului. 

”Au depus toate documentele colegii mei. Singura problemă ține de depunerea jurământului. Acum nu este obligatoriu ca jurământul să fie depus într-un termen anume, dar ar fi de dorit să fie depus cât mai repede. Trebuie să avem o discuție în comitetul liderilor de grup, să decidem împreună. Că aici nu e o decizie a unui grup, e o decizie a tuturor grupurilor, să găsim o soluție ca și colegii noștri să poată depune jurământul.

Acesta a declarat că au fost testați toți membrii grupului minorităților. 

”Absolut toți colegii și cei care au participat la ședința de joi, pentru că nu au fost numai colegii din grup, au fost și doamnele de la secretariatul grupului, au fost și domnii șoferi, adică absolut toată lumea care a fost în ședința respectivă, am avut grijă să fie testată, a fost testată. Aceste trei situații au fost scoase în evidență cu pozitivare. Există o situație neconcludentă la unul din șoferi. 

Deputat infectat cu COVID, întâlnire cu Ludovic Orban și Dan Barna

Primul caz de coronavirus în rândul noilor demnitari nu a întârziat să apară.

Deputatul ales al minorității elene în România, Gabriel Dragoș Zisopol, a fost confirmat cu COVID-19. Informația a fost confirmată de liderul grupului, Varujan Pambuccian.

Noul deputat a intrat în contact cu colegii săi din grupul parlamentar al minorităților naționale. Acesta s-a întâlnit și cu liderul PNL, Ludovic Orban, dar și cu copreședintele USR PLUS, Dan Barna. La întâlnire s-au purtat însă măști de protecție și s-a păstrat distanțarea fizică impusă de măsurile sanitare în vigoare în această perioadă. 

 

×
Subiecte în articol: deputati coronavirus
Parteneri
Alocațiile pentru copii cresc în România! Când vor fi majorate
x close