Antena 3 CNN Actualitate Descindere DNA la spitalul Malaxa. Procurorii verifică mai multe documente

Descindere DNA la spitalul Malaxa. Procurorii verifică mai multe documente

Descindere DNA la spitalul Malaxa. Procurorii verifică mai multe documente
29 Noi 2016   •   11:15

Doi reprezentanți ai Direcției Naționale Anticorupție s-au prezentat marți dimineață, la Spitalul ”Malaxa”, conform jurnalistului Cătălin Tolontan. Procurorii verifică mai multe documente din spital, conform sursei citate.

Gazeta Sporturilor scrie că spitalul a încheiat şi plătit zece contracte pentru sterilizarea instrumentarului de la secţia de ginecologie cu o firmă de bijuterii.

Jurnaliştii scriu că prin acest contracte fictive managerul ar fi plătit de fapt bijuteriile pentru iubita sa. Şi pentru pentru iubita lui Florin Secureanu, spitalul ar fi plătit o factură de roaming în valoare de peste 20 de mii de lei, mai scriu jurnaliştii GSP.

Potrivit sursei citate, în spital se ține o contabilitate dublă, iar managerul Florin Secureanu ar scoate zilnic sume importante din casieria spitalului pe facturi tipărite de un angajat de la IT.

Şi nu e tot. Angajaţii spitalului spun că managerul îşi pierde cumpătul frecvent şi îşi înjură angajaţii ca la uşa cortului.

Cătălin Tolontan a publicat pe tolo.ro înregistrări incendiare în care acesta ţipă şi îşi jigneşte subordonaţii. Ziarul este în posesia unor înregistrări în care șeful de la Spitalul Malaxa își umilește oamenii. Acesta ar fi făcut crize de nervi atunci când angajații i-au spus că nu mai sunt de acord să acopere ilegalitățile.

×
Subiecte în articol: DNA spital Catalin Tolontan ancheta
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close