Antena 3 CNN Actualitate Noi dezvăluiri despre neregulile de la Spitalul Malaxa. GSP: Contracte de sterilizare încheiate cu o firmă de bijuterii

Noi dezvăluiri despre neregulile de la Spitalul Malaxa. GSP: Contracte de sterilizare încheiate cu o firmă de bijuterii

Noi dezvăluiri despre neregulile de la Spitalul Malaxa. GSP: Contracte de sterilizare încheiate cu o firmă de bijuterii
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Noi 2016   •   08:17

Noi dezvăluiri despre neregulile de la Spitalul Malaxa. Gazeta Sporturilor scrie că spitalul a încheiat şi plătit zece contracte pentru sterilizarea instrumentarului de la secţia de ginecologie cu o firmă de bijuterii.

Jurnaliştii scriu că prin acest contracte fictive managerul ar fi plătit de fapt bijuteriile pentru iubita sa. Şi pentru pentru iubita lui Florin Secureanu, spitalul ar fi plătit o factură de roaming în valoare de peste 20 de mii de lei, mai scriu jurnaliştii GSP.

Pentru a face toate acestea posibile, managerul îşi jignea angajaţii din subordine.

”Ca jurnalist ți-e teama să povestești aceste lucruri, până nu le verifici și le răsverifici”, a spus Cătălin Tolontan, într-o intervenție telefonică la Antena 3. Tolontan a arătat că furia managerului de la Malaxa era atât de mare încât nu se ferea să țipe și să își agreseze verbal angajații, atunci când refuzau să mai întocmească acte fictive.

Într-o nouă înregistrare postată pe site-ul gsp.ro, Florin Secureanu este auzit cum insultă o femeie din subordine, aruncă un pahar spre ea, care s-a spart fără să o nimerească, și apoi, furios că îl înfruntă, o amenință: ”Bă cretino, vezi că-ți f*t și vreo două!”.

×
Subiecte în articol: gazeta sporturilor Florin Secureanu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close