Antena 3 CNN Actualitate Desert de ciocolată, retras de pe rafturile magazinelor din România. Cei care l-au cumpărat sunt rugați să îl returneze

Desert de ciocolată, retras de pe rafturile magazinelor din România. Cei care l-au cumpărat sunt rugați să îl returneze

Un desert de spumă de ciocolată este retras de la comercializarea în România, de compania producătoare, ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor.

Desert de ciocolată, retras de pe rafturile magazinelor din România. Cei care l-au cumpărat sunt rugați să îl returneze
Sursa foto: zuckerwelt-im-test.de
de Ioana Mircea    |    05 Mai 2023   •   16:27

Compania Alois Müller GmbH & Co.KG efectuează rechemarea produsului 4025500275211 - Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de crema de nuci de cocos (2 x 70 g) ca măsură de precauție pentru protecția consumatorilor, conform Autorității Naționale Sanitare și pentru Siguranța Alimentelor.

„Motivul retragerii: din cauza unei erori tehnice de producție, a fost introdusă o proteină din lapte care nu era destinată produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reacții alergice la persoanele care suferă de o alergie la proteinele din lapte.

Citește și: Roşii, castraveţi şi ardei de la "țărani", pline cu îngrășăminte interzise în România, vândute în supermarketuri şi angrouri 

Pentru persoanele care nu suferă de alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restricții”, a transmis Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Persoanele care au achiziționat acest produs si care sufera de alergii sunt rugate să nu il consume, să il returneze la Serviciul Clienți din magazinele Auchan, Cora, Kaufland, Carrefour de unde l-au cumpărat și vor primi înapoi contravaloarea lui. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: ciocolata ANSVSA
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close