Antena 3 CNN Actualitate Despăgubiri record cerute de familia Raisei, fetiţa accidentată mortal pe trecerea de pietoni de un poliţist în Capitală

Despăgubiri record cerute de familia Raisei, fetiţa accidentată mortal pe trecerea de pietoni de un poliţist în Capitală

Despăgubiri record cerute de familiile fetelor, Raisa şi Marina, care au fost lovite pe trecerea de pietoni de un poliţist în Capitală. Avocatul Adrian Cuculis vine cu detalii exclusive din acest caz.

Despăgubiri record cerute de familia Raisei, fetiţa accidentată mortal pe trecerea de pietoni de un poliţist în Capitală
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Ian 2022   •   17:35

Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, a precizat că s-au solicitat despăgubiri din plafonul maxim de 6 milioane de euro pentru decesul Raisei din 13 ianuarie 2022.

Mai mult, familia Marinei, fetița care a fost grav rănită în urma accidentului produs de un poliţist în Capitală, solicită despăgubiri de 1 milion de euro.

„În primul rând să stabilim ceea ce se întâmplă cu acestă sumă de 6 milioane de euro. De ce a fost solicitată pentru că este vorba despre pragul maximal în cazul despăgubirii pe care o poate suporta o asigurare RCA.

În dosarul cauzei nu există nici asigurarea mașinii, nici talonul mașinii şi nici faptul că polițistul ar fi avut sau nu ar fi avut permis de Marea Britanie, lucru care mă îngrijorează în momentul acesta.

Cert este că dacă asigurătorul va fi obligat să plătească suma respectivă să vedem ca nu cumva să nu fie chiar asigurătorul care acum este în faliment.

Cert este că vor fi mai multe răspunderi civile. Vorbim despre maşina polițistului care are un RCA, vorbim despre Administraţia Străzilor Municipiului Bucureşti şi, în opinia mea, trebuie să răspundă şi Direcția Generală a Poliţiei Române pentru că se afla în subordine acest poliţist care conducea o autospecială a Poliţiei.

Mai mult, polițistul nu are trecut salariul în declarația de avere. (...) ", a spus Adrian Cuculis, avocatul familie Raisei, la Antena 3, subliniind că așteaptă multe date referitoare la expertiza mașinii condusă de poliţist, expertiză care nu a fost încă solicitată de procuror.

Citiţi şi: Tatăl Raisei, mărturii cutremurătoare: "Colegii polițistului l-au protejat şi mie mi-au întors spatele. Şi fetiţei mele îi era frig acolo, nu le-a păsat"

×
Subiecte în articol: Raisa politist trecerea de pietoni
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close