Antena 3 CNN Actualitate Detalii halucinante! Cum au descoperit anchetatorii drama prin care a trecut adolescenta violată într-un ritual satanic

Detalii halucinante! Cum au descoperit anchetatorii drama prin care a trecut adolescenta violată într-un ritual satanic

Detalii halucinante! Cum au descoperit anchetatorii drama prin care a trecut adolescenta violată într-un ritual satanic
05 Noi 2019   •   13:37

Drama adolescentei de 16 ani care a fost drogată și violată, în timpul unui ritual satanic efectuat de un bărbat de 25 de ani, într-o casă abandonată din Giurgiu, a fost descoperită de anchetatori în urma unor descinderi la traficanții de persoane care acționau în acea zonă.

Jurnalista Berta Popescu a povestit, la Antena 3, că anchetatorii au destructurat o rețea de traficanți de minori, pe 19 septembrie, și atunci au fost găsite cinci tinere, sechestrate în mai multe locuințe și obligate să se prostitueze.

Una dintre este este chiar adolescenta supusă la ritualul greu de imaginat.

”Fata de 16 ani le-a spus anchetatorilor la audieri ce s-a întâmplat în iulie”, a mai spus Berta Popescu.

Pentru că a fost drogată și nu își mai amintea nimic din cele întâmplate, adolescenta le-a spus anchetatorilor că a văzut imaginile cumplite la câteva zile după faptă, urmând ca, în 22 septembrie, însuși agresorul să posteze pe pagina sa de Facebook o înregistrare video tip colaj, în cadrul căreia se regăsesc secvenţe ale videoclipului în cauză cu caracter pornografic.

Agresorul, un tânăr recidivist de 25 de ani, era plecat din țară la momentul în care autoritățile au intrat pe fir și, pentru că nu au dorit să publice întreaga poveste înainte de a-l prinde, anchetatorii au preferat să-l aștepte pe aeroport, la reîntoarcerea din Germania: „L-au așteptat la aeroport și l-au reținut”, a spus Ana Bujor, șefa sectiei Eveniment de la Antena 3.

Citește și:

Adolescentă de 16 ani, drogată și violată în ritual satanic, la Giurgiu. Detalii halucinante au fost scoase la iveală de anchetatori

Psihiatru: „E vorba de o scenografie menită să satisfacă fantezia violatorului”

 

 

 


 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close