Antena 3 CNN Actualitate Detalii incredibile în cazul copilului de 9 ani care și-a ucis bunica. Tatăl acestuia este un cunoscut tenor

Detalii incredibile în cazul copilului de 9 ani care și-a ucis bunica. Tatăl acestuia este un cunoscut tenor

Detalii incredibile în cazul copilului de 9 ani care și-a ucis bunica. Tatăl acestuia este un cunoscut tenor
30 Mai 2018   •   13:05

Detalii şocante în cazul băiatului de 9 ani care şi-a ucis bunica. Tatăl său a fost condamnat la 4 ani de închisoare după ce şi-ar fi maltrat primul fiu, dintr-o căsnicie anterioară. El a fost obligat să-i plăteasca daune morale în valoare de 20.000 de lei. De asemenea, judecătorii l-au decăzut din drepturile parinteşti.

Dezvăluirile au iesit la iveală în urma crimei care a îngrozit România. Autoritatile susţin ca cel de-al doilea fiu al sau şi-a atacat bunica într-un acces de furie, chiar sub ochii fratelui său mai mic, de şapte ani. Acum, atât el, cât și fratele său sunt împreuna cu mama lor intr-un centru DGASPC.

Așadar, după ani buni de anchete și procese soldate cu achitări, tenorul Daian Dinulescu, de la Filarmonica George Enescu, a fost găsit totuși vinovat de maltratarea propriului fiu și condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare. În plus, Dinulescu a fost obligat să îi plătească propriului fiu și daune morale în valoare de 20.000 de lei.

Judecătorii îi mai interzic artistului să își exercite orice drept părintesc asupra celui pe care l-ar fi abuzat ani în șir.

Daian Dinulescu a mai fost judecat in doua randuri pentru aceste acuzatii, insa a fost achitat. Asta pana cand judecatorii Curtii de Apel le-au cerut colegilor de la Tribunal sa reia procesul si sa aprecieze ce greutate au relatarile psihologilor care l-au ajutat pe baietel.

×
Subiecte în articol: tatal bunica detalii
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close