x close

Detalii terifiante în cazul grefierei care s-a aruncat de la etajul Curții de Apel Iași

25 Mai 2019   •   16:18
Detalii terifiante în cazul grefierei care s-a aruncat de la etajul Curții de Apel Iași foto: captură Antena 3

Detalii cutremurătoare apar după moartea tragică a grefierei care și-a pus capăt zilelor chiar în clădirea Tribunalului. Colegii spun că femeia a pierdut lupta cu sistemul și că a recurs la acest gest din cauza abuzurilor și a presiunilor. 

Toate s-ar fi suprapus peste problemele cu banii pe care le avea femeia, deși rudele spun că nu acesta era motivul principal al gestului radical. 

Cătălin Trăistaru, președintele Sindicatului Grefierilor- „Noi, din păcate, asistăm neputincioși cum oamenii au ajuns să devină victimele incapacității și incompetenței sistemului de a-și recunoaște problemele și a factorilor de decizie.. deși au fost informați despre astfel de probleme din sistem, nu au luat niciun fel de măsură pentru împiedicarea unor astfel de evenimente tragice. Toate informațiile pe care le deținem sunt că principalul motiv pentru care colega noastră a recurs la acest gest disperat e generat de condițiile de muncă și de suprasolicitarea neuro-psihică care e caracteristică activității noastre. Nu există indicii cum că ar fi fost altfel decât un profesionist. Toți colegii au cuvinte de laudă la adresa ei, care își îndeplinea lucrările în termene și era foarte activă din punct de vedere profesional. Faptul că în sistem se efectuează ore suplimentare nefondate generază o acumulare de stres și de suprasolicitare care împinge oamenii la astfel de gesturi”. 

 

Citeşte mai multe despre:

detalii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati